Antena 3 Economic Reduceri eMAG la mașini de tuns iarba. Cele mai bune oferte de azi

Reduceri eMAG la mașini de tuns iarba. Cele mai bune oferte de azi

28 Iul 2019   •   08:33
Reduceri eMAG la mașini de tuns iarba. Cele mai bune oferte de azi

Reduceri eMAG la mașini de tuns iarba, de Stock Busters. Dacă vă doriți un gazon impecabil, o motocoasă sau o mașină de tuns iarba sunt indispensabile.

Pentru a profita de ofertele eMAG la articole de grădinărit, în cadrul campaniei Stock Busters, cu reduceri consistente la o gamă largă de produse, intrați aici.

Reduceri eMAG la mașini de tuns iarba

Pentru cei care dispun de o suprafață plată și vor să aibă un gazon impecabil, o mașină de tuns iarba este alegerea potrivită.

Magazinul online eMAG vă pune la dispoziție numeroase modele, de la mașina electrică Bosch, cu o reducere de 28 de procente și un preț excelent, de doar 357 de lei, la mașina de tuns gazonul pe benzină Heinner, cu un discount de 17 procente.

Există oferte și la mașinile manuale de tuns. De exemplu, modelul Bosch, cu o lățime a lamelor de 30 de centimetri, poate fi achiziționat de la eMAG cu doar 274 de lei.

Pentru toate reducerile eMAG la mașini de tuns iarba, intrați aici.

Există reduceri consistente și la trimmere electrice. De exemplu, modelul Heinner de 600 W, cu lama de 51 de centimetri, costă doar 163 de lei, având o reducere de 21 la sută.

Pentru acest model, cât și pentru multe alte reduceri eMAG, intrați aici.

Reduceri eMAG la mașini de tuns iarba Stock Busters

Coasele electrice și motocoasele vă oferă posibilitatea de a vă întreține iarba din curte cu efort minim și cheltuieli extrem de reduse.

Există numeroase produse care beneficiază de reduceri de peste 20 la sută din prețul original, cum ar fi motocoasa de umăr YPAN, care este disponibilă la eMAG la doar 599 de lei, cu o reducere de 33 la sută, sau coasa electrică Bosch, cu raza de acțiune de 23 de centimetri, pe care o puteți achiziționa cu doar 126 de lei.

Pentru toate aceste reduceri și multe altele, intrați aici.

 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close