Antena 3 CNN Economic Reduceri eMAG: S-au dezghețat ofertele la telefoane

Reduceri eMAG: S-au dezghețat ofertele la telefoane

Reduceri eMAG: S-au dezghețat ofertele la telefoane
02 Mar 2019   •   17:19

Reduceri eMAG. Dacă sunteți în căutarea unui telefon la preț redus, oferta de pe emag.ro nu vă va dezamăgi.

Astăzi, cel mai mare magazin online din țară propune o serie de discount-uri excelente la telefoane Apple, Samsung, Huawei, LG și alte modele de succes în lumea întreagă.

Mai jos găsiți cele mai bune cinci oferte de astăzi la telefoane de pe emag.ro.

Reduceri eMAG telefoane: Top 5 oferte

1. Telefon mobil Samsung Galaxy S8 Plus

Iti folosesti telefonul aproape tot timpul. De aceea, Galaxy S8 si S8+ au integrat primul procesor de 10 nm din lume. Este rapid, puternic si creste eficienta bateriei. in plus, exista posibilitatea de a extinde capacitatea de stocare si il poti folosi chiar si in conditii de ploaie si praf datorita standardului IP68.

În cadrul campaniei de reduceri eMAG la telefoane, acest model are un discount de 26 la sută.

Profitați de acesta aici.

2. Telefon mobil LG V30

Ecranul revolutionar OLED din partea LG incorporeaza plasticul pentru o mai mare flexibilitate cu precizie de culoare uluitoare. Combinata cu tehnologia FullVision, afisajul de 6 inch al telefonului LG V30 face ca experienta  de vizionare sa fie o adevarata traire.

Alegeti dintre cele 15 efecte cinematografice diferite pentru a va imbogati povestea cu seturi de culori dramatice si profesionale, care va fac povestirile si mai atractive. Fiecare efect special a fost proiectat in colaborare cu specialisti.

Îl puteți achiziționa, cu un discount consistent de pe emag.ro, aici.

Reduceri eMAG telefoane: Apple și Huawei

3. Telefon mobil Apple iPhone 7

iPhone 7 imbunatateste substantial cele mai importante aspecte care definesc experienta iPhone. Iti ofera noi sisteme avansate pentru camere. Cele mai bune performante si cea mai extinsa autonomie din toate timpurile pentru iPhone. Difuzoare stereo captivante. Cea mai mare luminozitate si cea mai bogata gama cromatica pentru un afisaj de iPhone. Rezistenta la stropire si apa. Un design pe masura performantelor. 

iPhone 7 si iPhone 7 Plus sunt rezistente la stropire, la apa si la praf si au fost testate in conditii controlate de laborator.

Îl puteți cumpăra, ca parte a gamei de reduceri eMAG la telefoane, de aici.

4. Telefon mobil Huawei P10 Plus

Portretele realizate cu ajutorul camerei Leica vor oferi un efect de luminozitate 3D, portrete monocrome incredibil de clare, prin efectul de bokeh alb/negru, si functia de zoom hibrid avansat 2x in micro fotografiere. Experimenteaza prima camera frontala Leica, ce iti va dezlantui creativitatea.

Huawei P10 plus combina armonios confortul si estetica, cu o taietura fina de diamant. Huawei P10 Plus se remarca prin suprafete uniforme atat pe fata, cat si pe spate, si are un design perfect plat si subtire, fara reliefari ale camerei in exteriorul carcasei.

Îl găsiți aici.

Reduceri eMAG telefoane: HTC

5. Telefon mobil HTC U 11

Datorita incredibilei suprafete de sticla lichida 3D, unuia dintre cele mai mari scoruri DxOMarki obtinute vreodata de o camera foto de smartphone cu noua functie UltraSpeed Autofocus, celui mai pur sunet cu neutralizare activa a zgomotului pe care-l poti gasi – si toate acestea intr-un frumos ambalaj rezistent la apa – HTC U11 stabileste un nou standard al asteptarilor pe care le poti avea de la un smartphone.

Aspectul curbat si fara imbinari vizibile al noului HTC U11 este obtinut prin incalzirea si indoirea sticlei sub presiune extrema. Este un proces dificil, dar rezultatul este o simetrie unica pe cele trei axe a unui telefon subtire, indiferent din ce unghi il privesti. Avand sticla 3D pe ambele fete, dispozitivul este nu doar frumos, ci si mai sigur si mai confortabil de tinut in mana.

Puteți cumpăra acest telefon, cu o reducere eMAG de 41 la sută, de aici.

 

×
Subiecte în articol: reduceri emag
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close