Antena 3 CNN Economic Reduceri eMAG televizoare Full HD. TOP 10 preturi mai mici si cu 2.800 de lei

Reduceri eMAG televizoare Full HD. TOP 10 preturi mai mici si cu 2.800 de lei

Reduceri eMAG televizoare Full HD. TOP 10 preturi mai mici si cu 2.800 de lei
07 Iul 2017   •   16:53
Reduceri eMAG televizoare Full HD. In aceasta perioada, magazinul online emag.ro desfasoara Electronic Days, o campanie de reduceri eMAG care vine cu taieri de preturi la numeroase televizoare.
 
Reduceri eMAG televizoare Full HD – Toate ofertele sunt AICI.
 
Astfel, in campania de reduceri eMAG televizoare Electronic Days sunt incluse televizoare Samsung, LG, Philips sau Star Light.
 
In campanie sunt incluse numeroase televizoare Full HD, asa ca cei care isi doresc de mai mult timp un televizor performant au acum de unde sa aleaga.
 
Am analizat oferta si am ales 10 televizoare Full HD la reducere:

 

Reduceri eMAG televizoare Full HD Smart Samsung

 
1. Un televizor LED Smart Samsung, cu diagonala de 138 de cm, 55K5500, Full HD, are o reducere de 34% in cadrul campaniei de reduceri eMAG televizoare Electronic Days. Utilizand un algoritm avansat de analizare a calitatii imaginilor, functia Wide Colour Enhancer de la Samsung imbunatateste calitatea imaginilor si reda pana si cele mai mici detalii. Acum puteti vedea culori mult mai vii, cu Wide Colour Enhancer. Iar Ultra Clean View analizezaza continutul utilizand un algositm avansat de filtrare si reducere a zgomotului e fundal. Pretul este AICI.

Reduceri eMAG televizoare Full HD LG

 
2. Televizorul LED LG 43LH510V, Game TV, cu diagonala de 108 cm, Full HD, are o reducere de 31%. Picture Wizard III va permite sa ajustati usor elementele imaginii, cum ar fi nivelul de negru, culoarea, nuanta, precizia si nivelurile de iluminare. Iar Virual Surround ofera o experienta de sunet superioara si imbogateste experienta de vizualizare. Pretul poate fi gasit AICI.

Reduceri eMAG televizoare Full HD Curbat Samsung

 
3. In cadrul campaniei de reduceri eMAG televizoare Electronic Days este inclus si televizorul LED Curbat Smart Samsung, cu diagonala de 101 cm, 40K6372, Full HD, avand o reducere de 1.030 de lei. Cu acest televizor va puteti lasa invaluiti de continut Auto Depth Enhancer deoarece televizorul aplica niveluri de contrast variate in zone diferite ale ecranului, pentru a conferi imaginii o profunzime extraordinara. Pretul este AICI.
 
Reduceri eMAG televizoare Full HD – Toate ofertele sunt AICI.

Reduceri eMAG televizoare Full HD OLED LG

 
4. Televizorul Curbat Smart 3D OLED LG, cu diagonala de 139 de cm, 55EG9109V, Full HD, beneficiaza si el de o reducere de pret de 30%. Pixelii auto-iluminati ofera cea mai buna nuanta de negru, perfecta pentru scene intunecate, care vor prinde viata in mod vizibil si cu bogatie de detalii. Pixelii auto-iluminati permit afisarea cat mai naturala a culorilor, imbunatatind semnificativ experienta de vizualizare. Indiferent ce anume vizionati, va parea atat de real incat va veti simti chiar in mijlocul actiunii. Pretul poate fi gasit AICI.

Reduceri eMAG televizoare Full HD Smart LG

 
5. Un televizor LED Smart LG, cu diagonala de 123 de cm, 49LH570V, Full HD, poate fi cumparat cu o reducere de 800 de lei in cadrul campaniei de reduceri eMAG televizoare. LG Smart TV are un cip Wi-Fi, care va ofera acces si conectivitate mai buna la si de la televizor. Telespectatorii isi pot diversifica modurile de utilizare a televizorului cu o conectivitate mai simpla si mai rapida a acestuia, prin Wi-Fi. Pretul este AICI.

Reduceri eMAG televizoare Full HD cu diagonala peste 130 cm

 
6. Televizorul Curbat Smart 3D OLED LG, cu diagonala de 139 de cm, 55EG910V, Full HD, are una dintre cele mai mari reduceri din campania de reduceri eMAG televizoare Electronic Days. Pretul este redus cu 2.796,5 lei.
 
Viteza de raspuns incredibila ofera o claritate perfecta a imaginii chiar si in momentele cele mai dinamice din timpul filmelor sau ale evenimentelor sportive. Pixelii OLED sunt auto-iluminati, deoarece se pot aprinde si stinge individual. Acest lucru permite o gama minunata de contrast, de la cel mai aprins alb pana la cel mai intens negru, oferind astfel o profunzime incredibila. Pretul poate fi consultat AICI.
 
Reduceri eMAG televizoare Full HD – Toate ofertele sunt AICI.

Reduceri eMAG televizoare Full HD Star-Light

 
7. Televizorul LED Star-Light, cu diagonala de 107 cm, 42DM5500, Full HD, are pretul redus cu o treime in campania de reduceri eMAG televizoare Full HD. Daca sunteti in cautarea unui televizor LED ultra-slim cu ecran HD, acest televizor poate reprezenta alegerea perfecta pentru dumneavoastra. Datorita timpului de raspuns mic imaginile se vor succeda cursiv, iar asta va aduce mai aproape de realitatea miscarilor naturale. Folosind o tehnologie avansata, producatorul a reusit sa mareasca unghiul de vizibilitate pana la 178 grade, astfel incat veti putea viziona clar din aproape orice pozitie. Pretul este AICI.

Reduceri eMAG televizoare Full HD Philips

 
8. Iubitorii brandului Philips se vor bucura sa afle ca televizorul Smart LED Philips, de 123 de cm, 49PFS5301/12, Full HD, beneficiaza de o reducere de 900 de lei in campania de reduceri eMAG televizoare Full HD Electronic Days. Procesorul de imagine Philips Pixel Plus HD ofera imagini clare, indiferent de sursa. De la canale TV la poze, filme si seriale, va puteti bucura de imagini clare si pline de detaliu. Softul special analizeaza 6.400 de zone diferite ale imaginii si astfel ofera cel mai bun contrast pentru imagini cat mai clare si reale. Pretul este AICI.

Reduceri eMAG televizoare Full HD Hyundai

 
9. De o reducere substantiala, de 29%, beneficiaza si televizorul LED Smart Hyundai, 40 HYN 2450BF, FullHD, cu diagonala de 99 de cm. Pretul poate fi consultat AICI.

Reduceri eMAG televizoare Full HD LED Philips

 
10. Ultimul televizor care a intrat pe lista noastra de recomandari este un LED Philips cu diagonala de 80 de cm, 32PFT4101/12, Full HD. Acest televizor Full HD este ideal pentru cei care nu au foarte mult spatiu la dispozitie, insa isi doresc un televizor performant, care sa ofere imagini impecabile. Pretul este foarte accesibil si este redus cu 28%. Oferta este AICI.
 
Reduceri eMAG televizoare Full HD – Toate ofertele sunt AICI.

×
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close