Antena 3 CNN Economic Reduceri eMAG. TOP 5 idei de cadouri de Moș Nicolae

Reduceri eMAG. TOP 5 idei de cadouri de Moș Nicolae

Reduceri eMAG. TOP 5 idei de cadouri de Moș Nicolae
24 Noi 2016   •   12:54
Reduceri eMAG. Decembrie, luna cadourilor, este aproape aici, așa că magazinul online emag.ro are oferte la numeroase produse care le pot fi oferite celor dragi de Moș Nicolae, de Sfântul Andrei, de Crăciun sau pur și simplu pentru a le reaminti de dragostea noastră.
 
Emag.ro are reduceri eMAG la jucării, cărți, parfumuri, haine sau jocuri.
 
Iată câteva dintre cele mai interesante reduceri eMAG din această perioadă de dinaintea sărbătorilor de iarnă:
 
1. Cărți care costau mai demult în jur de 40 – 50 de lei pot fi cumpărate acum la prețul de 4 – 5 lei.
 
Reducerile la cărți sunt printre cele mai mari discounturi de la eMAG din această perioadă, ajungând până la 84%. De exemplu, volumul „Nu-i ușor să spui adio”, de Raymond Chandler, are o reducere de 77% și costă 6,62 lei.
 
Și cărți scrise de autori clasici sunt acum la ofertă și se pot transforma într-un cadou foarte inspirat de Moș Nicolae pentru pasionații de lectură: „Nehotărâții sorți ai bătăliei”, scrisă de John Steinbeck, are o reducere eMAG de 77% și costă 6,89 lei.
 
Toate cărțile la reducere de pe emag.ro sunt disponibile AICI.
 

Reduceri eMAG jucării pentru copii

 
2. Jucăriile rămân cele mai bune cadouri pentru cei mici. Prețurile la jucăriile de pe emag.ro sunt cu până la 60% mai mici înainte de Moș Nicolae.
 
Emag.ro are reduceri la seturi de construcție, jocuri de societate, puzzleuri, jocuri cu pastă, lut și nisip modelabil, jucării interactive, centre de activități, mașinuțe, figurine, păpuși, bijuterii și accesorii pentru fetițe, sănii, schiuri pentru copii, jucării de iarnă sau vehicule pentru cei mici.
 
De pildă, o sanie cu spătar din lemn Everest are o reducere eMAG de 23% și costă 130 de lei. Oferta este disponibilă AICI.
 
Întreaga listă de reduceri eMAG la jucării este AICI.

Reduceri eMAG parfumuri pentru femei și pentru bărbați

 
3. Parfumurile sunt și ele la reducere înaintea sărbătorilor de iarnă pe emag.ro.
 
Reducerile la parfumuri sunt foarte mari, ajungând până la 71%. emag.ro are reduceri la apă de parfum, apă de toaletă, apă de colonie, ulei parfumat concentrat.
 
Înainte de Moș Nicolae, apa de toaletă Enrique Iglesias Deeply Yours, 60 de ml, pentru femei, are o reducere de 60% și costă 36 de lei. Oferta este disponibilă la acest link.
 
Iar apa de toaletă Adidas Get Ready! de 100 de ml, pentru bărbați, are prețul cu 61% mai mic și costă 26,68 lei. Oferta este disponibilă la acest link.
 
Întreaga listă de parfumuri la reducere de pe emag.ro este AICI.

Reduceri eMAG haine pentru femei și pentru bărbați

 
4. Perioada sărbătorilor de iarnă este o ocazie perfectă de a le cumpăra celor dragi haine călduroase precum pulovere, hanorace, jachete, căciuli, fulare, bluze, veste, geci, cămăși sau blugi.
 
Hainele din magazinul online emag.ro, atât cele pentru femei, cât și cele pentru bărbați, sunt acum la ofertă și au discount-uri de până la 76%.
 
Spre exemplu, un poncho gri deschis de damă, cu lurex argintiu Bojua, are o reducere de 66%. Oferta este disponibilă la acest link.
 
AICI găsiți întreaga listă de reduceri eMAG la haine.
 

×
Subiecte în articol: reduceri emag.ro reduceri emag eMAG.ro emag
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close