Antena 3 CNN Economic Reduceri eMAG la proiectoare video. Cele mai bune oferte de azi

Reduceri eMAG la proiectoare video. Cele mai bune oferte de azi

Reduceri eMAG la proiectoare video. Cele mai bune oferte de azi
08 Noi 2017   •   11:06

Reduceri eMAG: Un proiector video nu trebuie să lipsească din recuzita marilor companii, fiind, în același timp, un accesoriu excelent în orice casă.

Magazinul online emag.ro, cel mai mare din România, vă pune la dispoziție o gamă largă de videoproiectoare și accesorii, la prețuri foarte avantajoase.

Pentru a profita de reducerile eMAG la videoproiectoare, intrați aici.

Există mai multe feluri de videoproiectoare, toate special concepute pentru nevoile dumneavoastră. Astfel, puteț achiziționa un videoproiector portabil, un model business sau unul dedicat proceselor educative, cât și un videoproiector home cinema.

Mai jos vă prezentăm cele mai bune oferte de pe piață. Sunt videoproiectoare care pot îndeplini mai multe funcții, care sunt rezistente și foarte fiabile.

Reduceri eMAG proiectoare video

Există numeroase modele excelente în oferta eMAG. Unul dintre ele este proiectorul profesional Canon Xeed, de 5.000 de lumeni, care are o reducere de preț de 51 la sută.

Acest videoproiector poate transmite în 3D și se conectează la rețea printr-un cablu HDMI.

Îl puteți admira și cumpăra aici.

Un model foarte fiabil este videoproiectorul Epson, Full HD, de 2.200 de lumeni. Are un discount consistent și un preț foarte accesibil.

Acest proiector 3LCD 3D de la Epson este destinat experientelor home cinema, oferind imagini Full HD luminoase, pline de culoare si cu un raport de contrast mare, de 30.000:1, precum si comenzi inteligente avansate. 

Îl găsiți aici.

Reduceri eMAG accesorii videoproiectoare

După ce v-ați hotărât în privința videoproiectorului, veți avea nevoie și de unele accesorii.

Un suport reglabil pentru videoproiector pornește de la 59 de lei, însă poate ajunge și la 159 de lei. Le găsiți pe toate aici.

Mai mult, pentru o calitate excelentă a imaginii, vă recomandăm ecranele de proiecție. Vin la prețuri diferite, în funcție de mărimea lor. Majoritatea au dimensiuni de 2mx2m, dar există modele destinate tututor necesităților.

Puteți cumpăra un ecran de proiecție la preț redus de aici.

 

×
Subiecte în articol: reduceri emag
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close