Antena 3 CNN Economic România, la un pas de criză economică. Guvernul trenează măsurile împotriva impasului

România, la un pas de criză economică. Guvernul trenează măsurile împotriva impasului

Guvernul trenează implementarea unor măsuri eficiente desi Romania e la un pas de criză economică. 

România, la un pas de criză economică. Guvernul trenează măsurile împotriva impasului
Sursa foto: Hepta
20 Apr 2020   •   11:01

Socoteala guvernanților nu se potrivește cu implementarea ei imediată. Chiar dacă mai multe de măsuri au fost anunțate nu pot fi aplicate. Spre exemplu, orodnanța cu privire la șomajul tehnic în sistemul de stat nu a fost nici până acum aprobată de Guvern. A fost cerută de Ludovic Orban în urmă cu două săptămâni. Tot premierul spune că abia acum e în analiză întreaga situație.

Mai vorbim de asemenea, de o aplicație mult așteptată de către cei din intreprinderile mici și mijlocii, trebuia lansată la sfârșitul săptămânii trecute. Celebrul site imminvest.ro, care știm că a fost blocat la câteva minute de la lansarea lui oficială, iar în momentul de față e coordonată toată refacearea platformei de SRI și STS și cel mai probabil abia mâine ar putea fi lansată, în condițiile în care aproximativ 40.000 de IMM-uri așteaptă lansareai platformei.

O altă măsură care a fost anunțată de către secretarul de stat pentru Turism Răzvan Pârjol vizează pe toți cei care și-au achiziționat pachete de vacanță, iar în momentul de față agențiile de turism nu mai au cum să onoreze plata pachetelor. Trebuia lansată săptămâna trecută o platformă pentru românii păgubiți.

×
Subiecte în articol: criza economica România
Parteneri
E oficial! Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte
x close