Antena 3 CNN Economic Românii pot cumpăra online abonamente lunare și săptămânale la CFR. Locul de unde se pot achiziţiona

Românii pot cumpăra online abonamente lunare și săptămânale la CFR. Locul de unde se pot achiziţiona

CFR Călători anunță că, de joi, pot fi cumpărate abonamente lunare și săptămânale în format digital.

Românii pot cumpăra online abonamente lunare și săptămânale la CFR. Locul de unde se pot achiziţiona
Sursa foto: Facebook/ CFR Calatori
de Georgiana Adam    |    16 Noi 2023   •   16:32

Astfel, pe site-ul companiei se vor putea cumpăra abonamente lunare și săptămânale cu plată integrală, încărcate pe suportul tip "Card Transport", procurat deja de la casele de bilete.

De asemenea, abonamentele se pot achiziționa online prin aplicația pentru telefon "CFR Călători bilete online" sub formă de COD QR cu elemente dinamice generat pe telefon, în cazul abonamentelor cu plată integrală și a abonamentelor lunare pentru elevii și studenții care și-au creat profilul de elev/student cu ID-ul aferent. 

Codul QR este asociat telefonului care se regenerează automat în cadrul aplicației mobile.

Totodată, acestea pot fi încărcate pe suportul de tip "Card Transport", în cazul abonamentelor cu plată integrală.

Compania precizează că abonamentele cumpărate prin aplicația "CFR Călători bilete online" sub formă de COD QR dinamic pot fi utilizate numai pe ruta și la rangul de tren pentru care au fost emise. 

În această etapă de dezvoltare a aplicației, este posibilă rezervarea locului de la personalul de tren, în măsura în care există locuri libere.

Din luna iulie, sunt disponibile la casele de bilete, abonamentele lunare, săptămânale și flexi și în format digital, pe suport tip card – "Card Transport", ce poate fi cumpărat numai de la casele de bilete, în baza unei cereri completate de călător. 

Încărcarea abonamentelor digitale pe un "Card Transport" se poate face: la casele de bilete și automatele kiosk din gări, online, direct de pe website-ul cfrcalatori.ro, prin aplicația pentru telefon "CFR Călători bilete online".

"Abonamentele (în format digital și cele în format fizic – pe suport de tip carton termoreactiv) nu permit modificarea/preschimbarea. 

În cazul în care se dorește preschimbarea/modificarea datelor unui abonament, acesta va fi restituit și se va emite/ achiziționa un nou abonament conform noilor cerințe", arată compania.

La verificarea legalității călătoriei în tren, abonamentele emise în format digital sunt valabile numai împreună cu un document de identitate și cu prezentarea suportului de tip "Card Transport" în original, cu excepția celor cumpărate prin aplicație, fiind necesară numai prezentarea pe telefon a codului QR, cu elemente dinamice.

×
Parteneri
A început distribuirea pensiilor pe luna mai. Anunţul Poştei Române
x close