Antena 3 CNN Economic Safe Income: Atenţie la dobânzile mici scrise cu litere mari! Drepturile românilor care iau credite

Safe Income: Atenţie la dobânzile mici scrise cu litere mari! Drepturile românilor care iau credite

Safe Income: Atenţie la dobânzile mici scrise cu litere mari! Drepturile românilor care iau credite
Sursa foto: Foto: captură Antena 3
de S.T.    |    28 Oct 2017   •   11:26

Reclamaţiile pe care românii le fac la adresa băncilor şi a instituţiilor financiar nebancare sunt de ordinul zecilor de mii.

Reprezentanţii ANPC, instituţie care a dat recent amenzi usturătoare pentru publicitate înşelătoare, sfătuiesc românii să aibă mare atenţie atunci când vor să ia un credit.

Luciana Cocoș a prezentat sâmbătă, la rubrica Safe Income, din cadrul emisiunii „Income Magazine”, drepturile consumatorilor şi sfaturile de care ar trebui să se ţină cont.

ANPC a amendat 15 bănci cu sume totale de peste 500.000 de lei pentru practici comerciale incorecte în ceea ce priveşte activităţile de publicitate, solicitându-le totodată să înceteze aceste practici, să corecteze contractele deja încheiate, să restuie sumele încasate fără temei legal şi să îşi suspende campaniile publicitare pentru a intra în legalitate.

Controlul la cele 15 bănci a fost făcut în perioada 28 august-6 octombrie şi a vizat respectarea prevederilor legale privind modalităţile sau mijloacele de desfăşurare a activităţilor de publicitate.

×
Parteneri
Mircea Badea a dezvăluit cine este modelul său în viaţă
x close