Antena 3 CNN Economic Ce salarii sunt la Catena şi Doctor Max. Cât câştigă o farmacistă, un diriginte de farmacie şi un PR

Ce salarii sunt la Catena şi Doctor Max. Cât câştigă o farmacistă, un diriginte de farmacie şi un PR

În România, salariul unei farmaciste diferă în funcţie de oraş, chiar dacă este vorba de angajaţi la acelaşi lanţ farmaceutic.

Ce salarii sunt la Catena şi Doctor Max. Cât câştigă o farmacistă, un diriginte de farmacie şi un PR
Sursa foto: Hepta | Zuma Press / Alfredo Falcone
de Georgiana Adam    |    22 Feb 2022   •   11:50

În plus, pe lângă salariul propriu-zis, farmaciştii primesc și alte beneficii, precum bonuri de masă sau alte bonusuri, potrivit gandul.ro.

Catena și Doctor Max sunt două dintre cele mai mari și mai cunoscute lanțuri de farmacii din România și mulți dintre noi s-au întrebat măcar o dată cât câștigă un angajat al acestor farmacii.

În medie, un farmacist angajat la Catena primește un salariu net de 3.000 de lei, la care se adaugă bonusuri lunare de 700 de lei. 

În ceea ce privește un asistent de farmacie, acesta primește, în medie, 2.200 de lei net și tichete de masă în valoare de 300 de lei.

La farmaciile Doctor Max, salariile se încadrează în medie în intervalul 2.500–3.000 de lei, dar pentru unele funcții, veniturile pot crește semnificativ.

Astfel, un farmacist cu experiență de cel puțin un an primește 2.600 de lei, la care se adaugă tichete de masă în valoare de 400 de lei și alte bonusuri, care se ridică la 650 de lei lunar.

Un farmacist diriginte primește 4.000 de lei net pe lună, plus tichete de masă de 300 de lei și alte bonusuri de 300 de lei.

La Doctor Max, salariile pot ajunge și la 12.000 de lei în cazul unui manager marketing & PR. Un consultant vânzări ajunge la 1.550 de lei pe lună, sumă la care se adaugă tichete de masă și alte bonusuri.
 

×
Subiecte în articol: farmacista salariu Catena
Parteneri
Explozie la Rafinăria Petromidia Năvodari. Plan roşu activat!
x close