Antena 3 CNN Economic Ce salariu are un angajat Lidl în 2022. Primește prime de două ori pe an

Ce salariu are un angajat Lidl în 2022. Primește prime de două ori pe an

Venitul mediu lunar brut câștigat de un vânzător la angajarea în Lidl România va fi de peste 4.950 de lei, adică aproximativ 2.900 lei net, începând cu 1 martie 2022. Astfel, Lidl își consolidează poziția ca lider al angajatorilor de top din retailul de profil.

Ce salariu are un angajat Lidl în 2022. Primește prime de două ori pe an
Sursa foto: Abaca Press / ABACA
de Andreea Cigolea    |    15 Feb 2022   •   10:12

Cel mai mic venit mediu lunar realizat de un vânzător la angajarea în Lidl România va fi de 4.950 de lei brut (aproximativ 2.900 de lei net), sumă ce include salariul, tichetele de masă, primele anuale de Paște și de Crăciun, un bonus anual, precum și alte tipuri de bonusuri și sporuri, în 2022.

Astfel, toți angajații Lidl România activi pe întreg parcursul anului financiar 2022 vor primi, odată cu salariul aferent lunii februarie 2023, un bonus anual echivalent cu valoarea salariului de bază al acestora din luna respectivă.

Pentru angajații care se vor alătura echipei Lidl pe parcursul anului financiar, bonusul acordat va fi calculat proporțional cu perioada lucrată.

În plus, angajații Lidl se bucură, în primii ani de colaborare, de creșteri salariale anuale garantate. 

Salarii Lidl 2021

Cel mai mic venit brut câștigat de un vânzător la Lidl în România avea o medie lunară de peste 4.400 de lei brut, adică aproximativ 2.700 lei net, peste media de creștere anuală în retailul de profil. 

Toate categoriile de angajați beneficiau de o diversificare a pachetului de beneficii. Suma anunțată include salariul, tichetele de masă, primele anuale de Paște și de Crăciun, precum și alte tipuri de bonusuri și sporuri.

Compania a crescut și valoarea nominală a tichetelor de masă oferite tuturor categoriilor de angajați, la 20 de lei pe zi lucrătoare și dublează sporul pentru lucrul în zilele de weekend, pentru angajații din magazine și depozite.

Angajații beneficiază de o asigurare de viață valabilă oriunde în lume.

×
Subiecte în articol: Lidl salariu
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close