Antena 3 CNN Economic Schimbare istorică pentru Coca-Cola. Decizia luată de companie

Schimbare istorică pentru Coca-Cola. Decizia luată de companie

Schimbare istorică pentru Coca-Cola. Decizia luată de companie
23 Ian 2017   •   14:10

Coca-Cola, Coca-Cola Zero şi Coca-Cola Lime se reunesc sub brand-ul unic Coca-Cola, 2017 marcând cea mai mare schimbare de strategie din istoria brand-ului, potrivit unui comunicat al companiei remis, luni, AGERPRES.

'Ne-am dorit să readucem consumatorii în centrul strategiei noastre şi să le oferim acestora posibilitatea de a se bucura în continuare de gustul unic Coca-Cola, alegând opţiunea cea mai potrivită pentru stilul lor de viaţă. Suntem privilegiaţi pentru că brand-ul Coca-Cola este unul dintre cele mai iubite din lume, însă considerăm că acest lucru ne responsabilizează, în egală măsură, să le oferim consumatorilor posibilitatea de a face alegeri informate pentru ei şi familiile lor', a declarat Nicoleta Eftimiu, director de Marketing Coca-Cola România şi Moldova.

Potrivit acesteia, campania care va susţine cea mai mare schimbare de strategie din istoria Coca-Cola va avea componente puternice de in-store, OOH, digital şi TV.

Compania Coca-Cola este cea mai mare companie de băuturi răcoritoare din lume, care oferă consumatorilor peste 500 de mărci de băuturi răcoritoare carbogazoase şi necarbogazoase.

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: Coca Cola Coca-Cola
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu ar urma să îşi retragă candidatura
x close