Antena 3 Economic Schimbare istorică pentru Coca-Cola. Decizia luată de companie

Schimbare istorică pentru Coca-Cola. Decizia luată de companie

23 Ian 2017   •   14:10
Schimbare istorică pentru Coca-Cola. Decizia luată de companie

Coca-Cola, Coca-Cola Zero şi Coca-Cola Lime se reunesc sub brand-ul unic Coca-Cola, 2017 marcând cea mai mare schimbare de strategie din istoria brand-ului, potrivit unui comunicat al companiei remis, luni, AGERPRES.

'Ne-am dorit să readucem consumatorii în centrul strategiei noastre şi să le oferim acestora posibilitatea de a se bucura în continuare de gustul unic Coca-Cola, alegând opţiunea cea mai potrivită pentru stilul lor de viaţă. Suntem privilegiaţi pentru că brand-ul Coca-Cola este unul dintre cele mai iubite din lume, însă considerăm că acest lucru ne responsabilizează, în egală măsură, să le oferim consumatorilor posibilitatea de a face alegeri informate pentru ei şi familiile lor', a declarat Nicoleta Eftimiu, director de Marketing Coca-Cola România şi Moldova.

Potrivit acesteia, campania care va susţine cea mai mare schimbare de strategie din istoria Coca-Cola va avea componente puternice de in-store, OOH, digital şi TV.

Compania Coca-Cola este cea mai mare companie de băuturi răcoritoare din lume, care oferă consumatorilor peste 500 de mărci de băuturi răcoritoare carbogazoase şi necarbogazoase.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

Sursă: Agerpres
×
Parteneri
x close