Antena 3 CNN Economic Șeful ANAF a răbufnit, după ce doi inspectori antifraudă au amendat țărani care vindeau fructe în fața porții: "Acești nemernici fac de râs ANAF-ul"

Șeful ANAF a răbufnit, după ce doi inspectori antifraudă au amendat țărani care vindeau fructe în fața porții: "Acești nemernici fac de râs ANAF-ul"

Șeful ANAF, Lucian Heiuș, a avut o răbufnire nervoasă astăzi, după ce patru români care vindeau fructe şi ţuică în faţa porţii au fost amendaţi cu câte 30.000 de lei de doi inspectori ai instituției pe care o conduce.

de Mia Lungu    |    11 Noi 2022   •   16:45

Şeful ANAF i-a numit nemernici pe doi inspectori din Deva care au amendat ţărani care vindeau fructe în faţa porţii. Îmi este rușine că asemenea oameni lucrează la ANAF, a declarat Lucian Heiuş.

"Din păcate, nu întotdeauna la nivelul ANAF sunt doar lucruri pozitive. Doi inspectori de la Antifraudă Deva au considerat că în partea de vest a României evaziunea fiscală s-a terminat. 

Acești indivizi, că nu-i pot numi inspectori antifraudă s-au dus în luna octombrie și au dat 4 amenzi în valoare de 30.000 de lei/unul, acelor oameni, țărani care stăteau pe marginea drumului, în fața casei lor, și vând niște mere, pere, struguri.

Un om care nu fură și stă zi întrega în vânt, în soare, pe marginea drumului, să își vândă corect niște produse, să își completeze venitul, și vin acești nemernici, care fac de râs ANAF-ul, care aruncă cu noroi pe obrazul celor 600 de colegi de la antifraudă care își fac treaba cum trebuie.

Îmi este rușine că asemenea oameni lucrează în ANAF și așa înțeleg ei că trebuie să luptăm împotriva marii evaziuni fiscale.", a declarat Lucian Heiuș, vizibil nervos.

×
Subiecte în articol: Lucian Heiuș ANAF inspectori fisc amendat
Parteneri
Ministrul Mediului explicaţii cu privire la praful saharian
x close