Antena 3 CNN Economic Șeful ANAF: Nu mi-a cerut nimeni demisia, până în acest moment

Șeful ANAF: Nu mi-a cerut nimeni demisia, până în acest moment

Șeful ANAF: Nu mi-a cerut nimeni demisia, până în acest moment
de M.Z.    |    07 Iul 2017   •   18:19

Șeful ANAF, Bogdan Stan, a declarat vineri, după întâlnirea cu premierul Mihai Tudose, că nu i-a cerut nimeni demisia până acum, iar instituția a depășit planul.

”Nu mi-a cerut nimeni demisia, până în acest moment”, a spus șeful ANAF, răspunzând unei întrebări a presei.

Totodată, șeful de la ANAF a mai spus, după întâlnirea cu premieriul Mihai Tudose, că nu se pune problema de disponibilizări în instituția pe care o conduce.

În plus, Bogdan Stan a acuzat sistemul informatic vechi din instituție. ”Sistemul informatic este învechit, depășit, sunt servere din 1999”.

”Eu sunt mulțumit în momentul de față de cum își face ANAF treaba”, a concluzionat șeful ANAF, după ce premierul s-a arătat nemulțumit de încasările acestei instituții.

Premierul Mihai Tudose s-a întâlnit vineri la Palatul Victoria cu șeful ANAF, Bogdan Stan, şi cu ministrul Finanţelor, Ionuţ Mişa, după ce șeful Guvernului s-a arătat nemulțumit de încasările ANAF, mai ales în privința colectării TVA, potrivit unor surse guvernamentale. 

Tudose i-a dat șefului ANAF mai multe sarcini pentru creșterea încasărilor. Întâlnirea are loc după ce angajările în administrația centrală au fost blocate până la sfârșitul anului, tocmai din lipsa banilor. 

Este cea de-a doua întâlnire din această săptămână dintre premierul Mihai Tudose şi preşedintele ANAF pe tema gradului redus de colectare a TVA  prima având loc miercuri, tot la sediul Guvernului, discuţie ce a durat mai bine de trei ore. Înainte de întâlnirea de la Palatul Victoria, Tudose afirma, în cadrul unei conferinţe de presă, întrebat dacă intenţionează să-l demită de Bogdan Stan, că are în vedere înlocuirea tuturor celor care nu îşi fac treaba.

Declarațiile au fost transmise vineri, la emisiunea La ordinea zilei, de la Antena 3.

×
Subiecte în articol: demisie bogdan stan ANAF La Ordinea Zilei
Parteneri
Mircea Badea a dezvăluit cine este modelul său în viaţă
x close