Antena 3 CNN Economic Soluția pentru veniturile românilor, căutată de 72 de ore

Soluția pentru veniturile românilor, căutată de 72 de ore

Soluția pentru veniturile românilor, căutată de 72 de ore
Sursa foto: Foto: Agerpres
06 Noi 2017   •   20:16

Premierul Mihai Tudose a declarat luni că, în şedinţa de Guvern de miercuri, "există posibilitatea" să nu fie discutate modificările la Codul fiscal. 

Întrebat dacă transferul contribuţiilor de la angajator la angajat va fi dezbătut în şedinţa de miercuri a Executivului, prim-ministrul a spus: "Există posibilitatea să nu fie miercuri". 

Prezent la şedinţa Asociaţiei Municipiilor din România (AMR), premierul Mihai Tudose a precizat că pachetul fiscal priveşte şi alte lucruri care au în vedere aspecte economico-financiare. 

''Să nu înţelegeţi că pachetul fiscal priveşte doar aceste lucruri, sunt mult mai multe lucruri care au în vedere aspecte economico - financiare pe reglementări în ceea ce priveşte lupta împotriva contrabandei, o mai bună disciplină la TVA. Vorbim despre un pachet mai mare, chiar dacă la prima şedinţă de miercuri lucrul acesta nu va intra, în ceea ce priveşte contribuţiile, sau cred că nu va intra. Mulţi colegi consideră că lucrurile vor fi compensate de o formulă stabilită împreună cu dumneavoastră. De la marile municipii, de la PMB, până la cea mai mică comună din România. Nu vrem să creăm dezechilibre, dimpotrivă'', a afirmat Tudose. 

În context, el a arătat că este nevoie de o dezvoltare echilibrată a ţării. 

O sinteză a situației actuale a modificărilor fiscale, precum și principalele opinii în această chestiune, au fost prezentate luni, la ”Punctul de Întâlnire”.

×
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close