Antena 3 CNN Economic Sorin Grindeanu anunţă schimbări majore la TAROM pentru salvarea companiei: "Nu am întâlnit instituție cu mai mulți angajați neamuri ei între ei, cum e aici"

Sorin Grindeanu anunţă schimbări majore la TAROM pentru salvarea companiei: "Nu am întâlnit instituție cu mai mulți angajați neamuri ei între ei, cum e aici"

Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, susţine că vrea să salveze companie TAROM, acesta fiind un brand "care nu poate fi aruncat la gunoi". Cu toate acestea, compania trebuie să se aşeze pe criterii economice valide

Sorin Grindeanu anunţă schimbări majore la TAROM pentru salvarea companiei: "Nu am întâlnit instituție cu mai mulți angajați neamuri ei între ei, cum e aici"
Sursa foto: Hepta
de Redacția Antena 3 CNN    |    20 Sep 2023   •   15:47

Grindeanu a afirmat că la TAROM va fi numit în câteva săptămâni un manager general din zona corporatistă.

De asemenea, ministrul Transporturilor nu le recomandă românilor să nu dea niciun ban pentru Tarom, după ce sindicatul a cerut subscripție publică pentru salvarea companiei. 

"Este supradimensionat numărul de angajați de la TAROM. Cum se încearcă să se facă ceva, cum o dăm într-o grevă. Apoi, eu nu am întâlnit instituție cu angajați mai mulți neamuri ei între ei, cum e la Tarom.

Campanii de tipul acesta, frumos, dăm un leu pentru Ateneu, erau în trecut campanii de acest tip, dar hai să vedem partea cealaltă. E o chestiune care dă bine la presă, dar nu asta e soluția. Un leu? Eu le recomand românilor să nu dea.

Citeşte şi: Municipiul din România unde oamenii pot călători gratuit cu transportul în comun, dacă fac genuflexiuni sau pedalează

Marcel Ciolacu și Sorin Grindeanu la Ministerul Transporturilor și Infrastructurii – 20.09.2023

Conferință de presă susținută de premierul Marcel Ciolacu, președintele #PSD și ministrul Transporturilor și Infrastructurii Sorin Grindeanu, la sediul Ministerului Transporturilor și Infrastructurii

Publicată de Partidul Social Democrat pe Miercuri, 20 septembrie 2023

Ca să fiu mai clar. Pentru ce strâng cei de la sindicat? Nu am încredere. Pot să se supere pe mine. Eu nu am încredere foarte mare în acest stil de a face subscripție publică, mai ales gestionată de cineva care pare foarte atent când încerci să faci câte o restructurare", a spus Sorin Grindeanu.

În ceea ce privește salvarea companiei, ministrul Transporturilor a spus că există dialog cu Comisia Europeană în legătură de ajutorul de stat care trebuie să fie primit.

"În acest moment, cu acest număr de personal pe care îl avem la TAROM, lucrurile nu stau în picioare economic", a mai spus Grindeanu, conform Observator.

×
Subiecte în articol: Tarom Sorin Grindanu
Parteneri
Patronii de păcănele riscă amenzi de 200.000 de lei dacă nu închid afacerile
x close