Antena 3 CNN Economic Despre științele viitorului la INOVALIMENT

Despre științele viitorului la INOVALIMENT

Astăzi începe INOVALIMENT primul târg din România, dedicat exclusiv cercetării alimentare. Timp de 5 zile vor avea loc prezentările lucrărilor științifice, susținute de cei peste 45 de cercetători și specialiști care s-au înscris la eveniment.

Despre științele viitorului la INOVALIMENT
de Georgiana Adam    |    23 Noi 2020   •   13:20

De asemenea, vor avea loc o serie de conferințe tematice de înaltă valoare știintifică, susținute de specialiști din România, dar și din afara țării. Importanța acestor conferințe nu se rezumă doar la informațiile noi, propuse de guest speakerii evenimentului.

Concepte aparent banale, obișnuite, precum nutriția, sănătatea sau gastronomia sunt abordate ca știinte ale viitorului.

Scopul târgului este acela de a susține și promova cercetarea științifică, tendințele, noutățile și inovațiile din domeniul alimentar, precum și conectarea mediului academic cu mediul de business, pentru facilitarea transferului tehnologic.

INOVALIMENT va avea loc online, pe site-ul https://inovaliment.ro/, în perioada 23-27 noiembrie, și este organizat de Senatul Științific al Fundației Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României, în parteneriat cu Forumul Investitorilor Români și Facultatea de Știința și Ingineria Alimentelor, din cadrul Universității Dunărea de Jos din Galați.

Înscrierea la conferințele INOVALIMENT se face prin completarea unui formular, pe site-ul www.fundatiadanvoiculescu.ro

Participarea este GRATUITĂ!

×
Parteneri
Alertă meteo de ultimă oră! Cod roşu de ploi şi vijelii. Lista localităţilor afectate
x close