Antena 3 CNN Economic Sugestii pentru cumpărături și cadouri de neuitat în perioada sărbătorilor de iarnă

Sugestii pentru cumpărături și cadouri de neuitat în perioada sărbătorilor de iarnă

Sugestii pentru cumpărături și cadouri de neuitat în perioada sărbătorilor de iarnă
12 Dec 2018   •   10:55

În fiecare an, cu câteva zile înainte de Crăciun, oamenii încep să caute prin magazine să cumpere ceva nou pentru sărbătorile de iarnă, decorațiuni, cadouri, elemente care se pot agăța în bradul ce va fi împodobit în Ajun. Pentru a te simți excelent alături de cei dragi trebuie să pregătești din timp cadouri de neuitat, să găsești o modalitate excelentă de a crea o atmosferă plăcută de vacanță în casa ta.

Spiritul Crăciunului este peste tot în luna decembrie. Este în aer, la ferestrele magazinelor și în casele oamenilor. Există multe lucruri de luat în considerare când vine vorba de ambianța de Crăciun. În primul rând nu trebuie uitat de colinde și de muzica de Crăciun care îți oferă o stare minunată în acest moment al anului.

Nu este greu să-ți imaginezi cum ar arăta Crăciunul fără acele melodii frumoase care răspândesc veselie și fericire oriunde sunt auzite. Cel mai frumos mod pentru a sărbători vacanța de iarnă este prin ascultarea acelor melodii superbe scrise pentru Crăciun. Muzica de calitate, piesele de Crăciun clasice sunt de neuitat, ele întrec și acum mulți dintre artiștii care deși scot albume de Crăciun, nu dau dovadă de prea multă creativitate.

În casă atmosfera trebuie să fie magică ca de Crăciun. Poți opta pentru decorațiuni de iarnă cât mai elegante, pe culori specifice sărbătorilor de iarnă – roșu, verde, alb, auriu, argintiu – sau pe culori mai calde, decoruri subtile și elemente clasice.

Desigur dacă ne referim la piesa centrală a dormitorului probabil că primul lucru care îți vine în minte este cumpărarea saltelei. Unele produse de acest fel, de brand, au prețurile mai mari. Cei care se gândesc că asta înseamnă un somn mai bun, se înșală. Sunt saltele care au prețul mare și totuși nu sunt pe placul oamenilor. Un preț mare nu înseamnă mereu o calitate mai bună.

Există mărci care sunt la modă și care adoptă strategii inteligente de marketing pentru a vinde deși fabrică doar un tip de saltea. Ei spun că este nevoie de un singur tip de saltea perfectă pentru toți, indiferent de greutatea sau înălțimea cuiva. Specialiștii consideră că nu se poate așa ceva, oamenii sunt diferiți ca înălțime și profil corporal și deci au nevoie de saltele de dormit diferite care au grade de duritate specifice, pentru asigurarea confortului necesar.

Un al lucru important pentru a putea trage un pui de somn bun și odihnitor, este achiziționarea unei lenjerii de pat. Aceasta poate fi cu un imprimeu în spiritul sărbătorii de Crăciun. Când vine vorba de material, acesta trebuie să fie de cea mai bună calitate și 100% bumbac. În ceea ce privește imprimeul lucrurile sunt prezentate într-o gamă variată de modele, unele deosebit de interesante. Există lenjerii de pat foarte frumoase care au desene și imprimeuri uimitoare:

  • Un design subtil de scenă de iarnă

  • Cu animale comice – căței, pisoi – ce au căciulițe roșii cu moț alb ca de Moș Crăciun

  • Un design care îți creează senzația de vintage

  • Elemente distractive festive, cu pinguini, reni, elfi, urși polari și om de zăpadă

  • Cu imagini care amintesc de iernile de altădată

  • Cu peisaje vesele cu brazi și căsuțe acoperite de zăpadă

  • Cu scene deosebite de Crăciun în aer liber

  • Cu tematică de iarnă, cu steluțe și fulgi de zăpadă

  • Cu Moș Crăciun, cadouri și elfi care te duc cu gândul la magia Crăciunului.

Pernele decorative sau care au imprimeuri în spiritul Crăciunului sunt cadouri superbe pentru cei dragi. Există magazine online care comercializează perne elegante fabricate din țesături de calitate și care au elemente decorative deosebite, argintii, aurii, albe, verzi, albastre, roșii, din țesături strălucitoare sau din catifea.

Cele mai populare cadouri de Crăciun sunt calendarele, jurnalele, globurile pentru bradul verde ce va fi împodobit, agendele de tip notebooks, ramele foto și multe alte lucruri.

Cadourile preferate de copii sunt jocurile și jucăriile fel de fel, cărțile cu povești, dulciurile și articolele de îmbrăcăminte în culori și imprimeuri deosebite. Și pentru copii sunt seturi de lenjerii de pat din materiale moi, ușoare, din fibre naturale, cu imprimeuri vesele de Crăciun. Orice copil va fi fericit să aibă în camera sa o atmosferă festivă creată și de așternutul de pat care are un model atrăgător, cu personaje din desene animate, cu reni, elfi și Moș Crăciun.

Coronița de Crăciun este un cadou perfect pentru orice familie, poate avea decorațiuni adorabile, care creează o atmosferă magică și o senzație că a venit vacanța. Ornamentele coroniței pot cuprinde clopoței, bile, conuri aurite de pin, fundițe și alte elemente din materiale pictate. Se pot folosi și materiale naturale: anason, conuri de pin, felii uscate de citrice, nuci, clopoței, etc. Acest cadou este minunat și apreciat în fiecare an.

Alte cadouri frumoase sunt ghirlandele, ornamentele pentru casă sau pentru masa de Crăciun. Când vine vorba de decorațiuni de iarnă accentul se pune pe roșu și alb.

Desigur poți alege și cadouri mai sofisticate, exclusiviste, care pot fi din gama accesoriilor și articolelor de îmbrăcăminte. De Crăciun poți oferi în dar cadouri diverse: bijuterii din aur sau argint cu pietre semiprețioase, simple sau complexe, eșarfe din mătase, parfumuri, ceasuri de mână, haine pentru femei și bărbați și altele. Acum găsești în magazine tot felul de lucruri pentru toate gusturile și toate buzunarele.

×
Subiecte în articol: cadouri de Craciun
Parteneri
Data la care vom călători fără vize în America
x close