Antena 3 CNN Economic Sume neașteptate! Ce salariu încasează lunar Raed Arafat de la MAI și ce avere a strâns până acum

Sume neașteptate! Ce salariu încasează lunar Raed Arafat de la MAI și ce avere a strâns până acum

Raed Arafat este una dintre cele mai populare figuri ale momentului. Criticat de unii, divinizat de alții, secretarul MAI nu a ezitat niciun moment să ia deciziile corecte în criza COVID-19, chiar dacă acest lucru a însemnat o șifonare a imaginii pe alocuri.

Sume neașteptate! Ce salariu încasează lunar Raed Arafat de la MAI și ce avere a strâns până acum
21 Iul 2020   •   23:52

Raed Arafat și-a făcut publică noua declarație de avere pe 15 iunie 2020. Astfel am aflat că acesta deține un apartament de 80 de metri pătrați, în județul Ilfov și 35% din casa părintească care se află în Palestina.

Salariul pe care l-a încasat în anul fiscal precedent nu este unul foarte mare, ținând cont de responsabilitatea imensă pe care o are, mai exact de sub 10.000 de lei pe lună. Anual el a primit de la MAI venituri de 116.808 lei, la care s-au mai adăugat încă 13.316 ca normă de hrană și echipamente.

Ce venit încasează, în medie, Raed Arafat în fiecare lună

La capitolul conturi bancare, Raed Arafat stă destul de bine. Acesta a reușit să economisească aproximativ 30.000 de euro, bani depuși în mai multe conturi.

Secretarul de stat al MAI mai are încă două salarii din mediul universitar, dar infime, 1826 lei de la Universitatea din Cluj Napoca și 3.739 lei de la cea din București, ca profesor asociat. Aceste sume sunt încasate ANUAL, deci lunar îi revine foarte puțin. Raed Arafat a mai încasat încă 23.265 lei de la FPS.

×
Subiecte în articol: Raed Arafat salariu mai venituri avere
Parteneri
Termoenergetica opreşte apa caldă în 100 de blocuri din Bucureşti
x close