Antena 3 CNN Economic Angajații românii care vor primi 300 de lei în plus la salariu în luna martie! Este vorba despre sute de mii de salariați

Angajații românii care vor primi 300 de lei în plus la salariu în luna martie! Este vorba despre sute de mii de salariați

O categorie de angajați va primi 300 de lei în plus la salariu în numai câteva zile.

Angajații românii care vor primi 300 de lei în plus la salariu în luna martie! Este vorba despre sute de mii de salariați
Sursa foto: Profimedia Images
de Redacția Antena 3 CNN    |    28 Feb 2024   •   12:00

Guvernanții au venit, în ultima perioadă, cu fel și fel de măsuri de sprijin pentru români. De la carduri sociale, tichete pentru plata facturilor, până la plafonarea prețurilor alimentelor sau a energiei electrice și a gazelor. 

Dar asta nu este tot. Angajații români au avut parte și de o serie de beneficii, pe care poate până în acest moment nu le aveau. Și nu ne referim aici doar la zilele libere al căror număr a crescut, ci și la tichete cu ocazia diverselor sărbători care au fost de un real ajutor pentru aceștia. 

Motiv pentru care o nouă categorie de angajați români va beneficia de carduri cadou peste doar câteva zile. 

Este vorba despre doamne, care sunt recompensate de angajatori, cu ocazia zilei de 8 martie, cu tichete cadou pe suport electronic de până la 300 de lei.

Ziua Internațională a Femeii este un bun prilej pentru angajatorii din România să-și arate aprecierea și recunoștința față de femeile din companie.

Acestea pot primi până la 300 de lei, de 8 Martie, prin cardul cadou, sumele alocate nefiind supuse impozitului pe venit și contribuțiilor sociale.

Din datele Up România, anul trecut, numărul celor care au ales să ofere angajatelor acest beneficiu extrasalarial a fost în creștere cu 58% comparativ cu 2022. De asemenea, numărul femeilor care l-au primit a crescut cu 37% comparativ cu anul precedent.

Din datele Up, sumele încărcate pe cardurile cadou, de Ziua Femeii, sunt cheltuite în mai puțin de o lună de la alimentare, iar cele mai multe dintre beneficiare aleg să se răsfețe în saloanele de înfrumusețare, să-și reînnoiască garderoba sau să cumpere articole pentru copii, scrie Mediafax.

×
Subiecte în articol: 1 martie 8 martie
Parteneri
Incendiu puternic în București! Degajări mari de fum, după ce o hală a luat foc | S-a transmis mesaj RO-Alert: "Evitați zona!"
x close