Antena 3 CNN Economic United Colors Team, compania care imprimă valoarea cuvintelor

United Colors Team, compania care imprimă valoarea cuvintelor

United Colors Team este una dintre cele mai respectate companii din domeniul imprimării materialelor publicitare din România. Multe dintre imaginile pe care le vedeți pe clădirile din oraș poartă semnătura United Colors Team.

United Colors Team, compania care imprimă valoarea cuvintelor
de Redacția Antena 3 CNN    |    09 Iul 2020   •   13:15

"United Colors Team este de peste 10 ani pe piața producției publicitare. Ne ocupăm cu producție atât indoor, cât și outdoor. Avem și tipografie. Tot ce înseamnă producție de outdoor, banner, blockout, tot ce afișează în orașe, tot ce înseamnă informare, mash-urile care sunt pe marile bulevarde", a declarat Florin Vișovan, directorul general al United Colors Team.

Fie că vorbim de suporturi în mari dimensiuni, fie despre pliante sau cărți de vizită, echipa United Colors Team poate tipări peste 5.000 de metri pătrați într-o singură zi.

"Totul ține de utilajele pe care le folosești, de oameni. În primul rând de oameni, pentru că dacă nu ai personal care să mânuiască utilajele așa cum trebuie, degeaba le ai", a explicat Florin Vișovan.

Florin Vișovan este la conducerea companiei de șapte ani. A pornit ca simplu angajat în producție, iar apoi a câștigat experiență lucrând, rând pe rând, în toate departamentele.

"Am ajuns în companie în anul 2013, inițial ca necalificat, pe partea de colantare și finisări autocolante. Am fost operator print în jur de un an și jumătate sau doi ani, am devenit coordonator de departament, iar după mulți ani de muncă am ajuns director general și fac parte din companie. Îmi place să cunosc oamenii, să văd cum gândesc, să știu ce nevoi au, să pot să îi ajut și să îi fac să mă ajute, la rândul lor", a povestit Florin Vișovan.

Odată imprimate, materialele publicitare de dimensiuni mari sunt finisate într-un departament special, apoi sunt pregătite pentru livrare. În secția de print digital se pot imprima detalii cu textură lucioasă pe diverse tipuri de produse, de la cărți de vizită la pliante, afișe sau mape de prezentare.

Tipografia reprezintă un departament important în cadrul United Colors Team. Aici se pot imprima în cele mai bune condiții tehnice până la 14.000 de coli pe oră.

În perioada pandemiei, echipa United Colors Team a început să producă și materiale de protecție împotriva noului coronavirus.

"Acum, în perioada pandemiei, am făcut și viziere, materiale de protecție. A fost dificil, dar am reușit. Viziere am produs pentru spitale, pentru benzinării. Panouri de protecție pentru firme private, dar și pentru o piață de exemplu. Au ajuns și la medici, și în clinici private, și în spitale de stat. E o chestie de mândrie când vezi prin țară sau la TV lucrări făcute de compania ta", a precizat directorul general al United Colors Team.

×
Subiecte în articol: United Colors Team
Parteneri
O nouă schemă de înșelătorie imobiliară în România
x close