Antena 3 CNN Economic Valabilitatea voucherelor pentru energie electrică a fost prelungită. Anunţul făcut de Adrian Câciu

Valabilitatea voucherelor pentru energie electrică a fost prelungită. Anunţul făcut de Adrian Câciu

Ministrul Proiectelor europene, Adrian Câciu, a anunţat joi, că românii care beneficiază de vouchere de energie se vor bucura de o prelungire a perioadei în care pot face plata facturilor.

Valabilitatea voucherelor pentru energie electrică a fost prelungită. Anunţul făcut de Adrian Câciu
Sursa foto: gov.ro
de Milena Niță    |    16 Noi 2023   •   14:40

Valabilitatea voucherelor pentru energie a fost prelungită până în 31 martie 2024, față de 31 decembrie 2023, cum era inițial, a anunțat, joi, ministrul Investițiilor și Proiectelor Europene, Adrian Câciu.

"Veste bună pentru cei care sunt beneficiari ai voucherelor pentru energie: am prelungit valabilitatea până la 31 martie 2024, așa cum anunțasem, am formalizat această măsură, astfel încât beneficiarii, gospodăriile vulnerabile, să poată să plătească facturile la energie cu aceste vouchere până la 31 martie 2024.

Termenul inițial era 31 decembrie 2023", a anunţat ministrul Adrian Câciu, joi, la finalul ședinței de Guvern.

Acesta a precizat că prelungirea valabilității acestor vouchere de energie a fost aprobată în urma unor consultări cu Comisia Europeană.

Citeşte şiData până la care românii vor mai avea subvenţia la facturile de curent. Ministrul Energiei spune ce a cerut Comisia Europeană

×
Parteneri
Fraudă cu vouchere de vacanţă. Cinci poliţişti implicaţi
x close