Antena 3 CNN Economic Victor Ponta, reacție în scandalul momentului. ”Am atras atenția că există o gaură din ce în ce mai mare în bugetul țării”

Victor Ponta, reacție în scandalul momentului. ”Am atras atenția că există o gaură din ce în ce mai mare în bugetul țării”

Victor Ponta, reacție în scandalul momentului. ”Am atras atenția că există o gaură din ce în ce mai mare în bugetul țării”
09 Ian 2017   •   11:10

Victor Ponta spune, într-un mesaj postat pe Facebook, că a atras atența încă de anul trecut în privința unor ”găuri” în bugetul României și explică ce cauze au avut acestea.

”Tot anul 2016 si eu si Gelu Diaconu ( fostul sef ANAF) am atras atentia , cu cifre si date concrete, ca exista o gaura din ce in ce mai mare in bugetul tarii! Se pare ca am avut dreptate!

Cauzele principale - tradarea gigantica de la Fondurile Europene ( cand Romania nu a mai luat niciun ban ca sa ramana disponibili pentru alte cheltuieli ale Comisiei Europene) ; decapitarea conducerii si aducerea la sefia ANAF a unor oameni controlati de multinationale ; paralizarea tuturor investitiilor publice centrale si locale "de frica DNA" !

Sigur ca trebuie sa raspunda Ciolos, Dragu , Ghinea, etc ! Dar sa nu uitam cine, cum si de ce a adus la putere acest Guvern - KLAUS IOHANNIS!” scrie Victor Ponta pe Facebook.

×
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close