Antena 3 Economic Victor Ponta, sfaturi privind economia României. ”Este clar că este direcția corectă”

Victor Ponta, sfaturi privind economia României. ”Este clar că este direcția corectă”

23 Ian 2016   •   17:21
Victor Ponta, sfaturi privind economia României. ”Este clar că este direcția corectă”
Sursa foto: Foto: Facebook

Fostul premier Victor Ponta consideră că direcția economică din perioada 2012-2015 trebuie păstrată și continuată 'cu înțelepciune și profesionalism'.

"Cred că după atâtea confirmări venite atât de la mediul de afaceri intern, cât și de la instituții și experți internaționali este clar pentru toată lumea că direcția economică din perioada 2012-2015 este corectă și eficientă. Ea trebuie doar păstrată și continuată cu înțelepciune și profesionalism!", a afirmat, sâmbătă, fostul premier Victor Ponta într-o postare pe pagina sa de Facebook.

El a precizat că își dorește ca anul electoral 2016 "să nu strice această direcție" pentru a se păstra "relaxarea fiscală, lipsa inflației, mărirea exporturilor, dar și a investițiilor străine directe și creșterea veniturilor cetățenilor români din ultimii ani".

"Îmi doresc foarte tare ca anul electoral 2016 să nu strice această direcție (să nu ne mai manipuleze vreun "insolvent" din presă, care nu plătește taxe, vorbind despre "greaua moștenire"; să nu mai vedem populismele cu care în 2015 PNL speră să ajungă la guvernare pe furiș dând găuri în buget, accese de austeritate "băsistă" sau crize ideologice rigide și inutile cum a fost discuția despre "salariul minim")! În felul acesta relaxarea fiscală, lipsa inflației, mărirea exporturilor dar și a investițiilor străine directe și, mai ales, creșterea veniturilor cetățenilor români din ultimii ani se poate păstra!", a adăugat Ponta.

Agenția de evaluare financiară Fitch Ratings a reconfirmat vineri ratingurile pentru datoriile pe termen lung în valută și monedă locală ale României la "BBB minus" și, respectiv, la "BBB", perspectiva asociată pentru ambele calificative fiind stabilă, transmite Agerpres.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close