Antena 3 CNN Economic Ministrul Muncii vrea ca cei care ies la pensie să primească banii mai repede. "Miniștrilor dinaintea mea nu le-a păsat"

Ministrul Muncii vrea ca cei care ies la pensie să primească banii mai repede. "Miniștrilor dinaintea mea nu le-a păsat"

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, spune că, dacă va reuşi să facă posibil ca cei care ies la pensie să nu-şi mai aștepte dreptul ani de zile, va fi forma ei de respect pentru acești oameni muncitori, dar și pentru Europa. 

Ministrul Muncii vrea ca cei care ies la pensie să primească banii mai repede. "Miniștrilor dinaintea mea nu le-a păsat"
Sursa foto: Hepta
de M.Z.    |    10 Mai 2020   •   09:43

"Dacă reușesc să fac ca după o viață de muncă, în România și într-o țară a Uniunii Europene, cei care ies la pensie să nu mai aștepte dreptul lor timp de luni și chiar ani, va fi forma mea de respect dovedit atât pentru acești oameni muncitori cât și pentru Europa. Miniștrilor dinaintea mea nu le-a păsat.

9 mai. Dreptul la muncă în orice țară a UE și dreptul la pensie internațională. Nu e puțin lucru.

Europa în fiecare casă de români, în fiecare familie europeană, acolo unde trebuie rezolvate nevoile", a spus ministrul Muncii, Violeta Alexandru, pe pagina ei de Facebook.
 

×
Subiecte în articol: pensie
Parteneri
România, sub asaltul valului de praf saharian
x close