Antena 3 CNN Economic Virgil Popescu, despre situația facturilor Hidroelectrica: ”Mi s-a spus că, de la sfârșitul lunii, toate lucrurile se vor regla!”

Virgil Popescu, despre situația facturilor Hidroelectrica: ”Mi s-a spus că, de la sfârșitul lunii, toate lucrurile se vor regla!”

Ministrul Energiei, Virgil Popescu, a anunțat când ”se vor regla toate lucrurile” în ceea ce privește facturile clienților Hidroelectrica.

de Laura Dinu    |    03 Apr 2023   •   13:38

Clienții Hidroelectrica vor putea să-și plătească facturile la energie în rate. Compania promite, de asemenea, reglarea întârzierilor începând cu sfârșitul acestei luni. 

Anunțul a fost făcut chiar de ministrul Energiei, care a recunoscut că nu a mai primit o factură de la Hidroelectrica de mai bine de mai bine de jumătate de an.

”Nu este vina oamenilor că nu au primit facturile, este din cauza furnizorilor, așa că aceștia și-au luat angajamentul că nu vor percepe penalități.

Estimările sunt trimise de cei care citesc, de către distribuitori, nu știu cazul punctual de la Hidroelectrica, știu că nu au trimis facturile la timp, ca și alți furnizori. Știu că au anunțat că vor permite plata în rate lunare a facturilor, așa că, în ciuda faptului că le trimit pe mai multe luni odată, cred că ar trebui verificat mai bine ce date au preluat.

Nici eu nu am primit factura de la Hidroelectrica. Ultima este de vara trecută. Haideți să vedem când vine. Eu sunt și prosumator. Am înțeles că acest calcul de prosumator este puțin mai complicat. Mi s-a spus și mie că, de la sfârșitul lunii aprilie, toate lucrurile se vor regla”, a declarat ministrul Energiei, Virgil Popescu

×
Subiecte în articol: Virgil Popescu hidroelectrica
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close