Antena 3 CNN Economic Ziua eMAG a venit! TOP 5 reduceri emag.ro cu ocazia aniversarii a 16 ani

Ziua eMAG a venit! TOP 5 reduceri emag.ro cu ocazia aniversarii a 16 ani

Ziua eMAG a venit! TOP 5 reduceri emag.ro cu ocazia aniversarii a 16 ani
05 Dec 2017   •   09:26
Ziua eMAG este aici. Marti, 5 decembrie, eMAG ofera reduceri de 10 milioane de lei, cu ocazia implinirii a 16 ani de existenta.
 
Ziua eMAG – Toate reducerile sunt AICI.
 
De ziua eMAG, emag.ro are reduceri la o multime de produse, de la electronice la electrocasnice. In afara de reducerile anuntate, eMAG ofera si extra-reduceri cuprinse intre 5% si 30% celor care aplica voucherul eMAG16ani.
 
Am analizat oferta de reduceri eMAG si am ales 5 produse care au preturi excelente:
 

Ziua eMAG – emag reduceri laptopuri

 
1. Laptopul 2 in 1 Lenovo YOGA 300-11IBR cu procesor Intel® Celeron N3060 pana la 2.48 GHz, cu diagonala de 11,6 inchi, Touchscreen, 4GB, 32GB eMMC, Intel HD Graphics 400, cu sistemul de operare Microsoft Windows 10 Home gata instalat, are o reducere de 35% si costa sub 1.000 de lei.
 
PC atunci cand aveti nevoie de el, tableta atunci cand doriti, si nu doar atat. Comutati rapid intre cele patru moduri – Laptop, Stand, Cort si Tableta. Secretul este ecranul tactil si designul unic al modelului Lenovo Yoga 300 de 11". Ecranul se poate roti la 360 de grade in jurul axei, ceea ce inseamna ca puteti selecta modul de utilizare in functie de ce alegeti sa faceti. Acest laptop ofera performanta impresionanta atat pentru lucru, cat si pentru distractie. Pretul este AICI.
 
Ziua eMAG – Toate reducerile sunt AICI.
 

Ziua eMAG – emag reduceri telefoane mobile

 
2. Un telefon mobil Lenovo Vibe S1 Lite, 16 GB, 4G, are o reducere de 47%. Telefonul mobil Lenovo ofera autonomie pentru intreaga zi. Alimentat de o baterie de 2800 mAh Li-polimer, modelul Vibe S1 Lite este perfect pentru stilul dvs. activ de viata. Fie ca va axati pe social media, pe jocuri sau doar pe chat, acest smartphone nu va va incetini.
 
Procesorul MediaTek® MT6753 octa-core pe 64 de biti al modelului Vibe S1 Lite ofera echilibrul perfect intre performanta si putere. Cu 2 GB de RAM, acest smartphone reactioneaza la orice atingere cu viteza luminii si nu ezita la rularea celor mai intense jocuri 3D. Pretul este AICI.
 
Ziua eMAG – Toate reducerile sunt AICI.

Ziua eMAG – emag reduceri televizoare

 
3. Din lista de oferte de ziua eMAG nu puteau lipsi televizoarele. Chiar si televizoarele 4K Ultra HD, care beneficiaza de cea mai buna rezolutie de pe piata, au acum preturi accesibile si costa sub 2.000 de lei.
 
De exemplu, televizor LED Smart Samsung, cu diagonala de 100 de cm, 40MU6102, 4K Ultra HD, are o reducere de 36%. Cu acest televizor vei experimenta detalii vii cu rezolutia de 4 ori mai mare decat a unui televizor HD. Tot ceea ce privesti va arata mai bine datorita culorilor si luminozitatii realiste.

Ziua eMAG – emag reduceri televizoare 4K Ultra HD

 
Vei avea parte de o adevarata experienta HDR cu luminozitate impresionanta si umbre pline de detalii. UHD Dimming imparte ecranul in portiuni separate pentru a optimiza culoarea, claritatea si nivelurile de negru profund si alb imaculat pentru contrastul perfect. Designul slim este elegant si rafinat, si ofera un aspect desavarsit indiferent de locul unde il asezi.
 
Cu functia Control vocal, navigarea va fi mai usoara. Pur si simplu conecteaza telefonul mobil la marele ecran si bucura-te de tot continutul. Iar cu aplicatia Smart View, poti controla perfect totul de pe telefonul mobil. Pretul este AICI.
 
Ziua eMAG – Toate reducerile sunt AICI.
 

Ziua eMAG – emag reduceri frigidere

 
4. Si, deoarece pentru multi eMAG este sinonim cu reducerile la electrocasnice, din lista de reduceri de ziua eMAG nu puteau sa lipseasca electrocasnicele mari si mici. Un frigider Arctic cu 2 usi Arctic AD54240S+, 223 l, clasa A+ de eficienta energetica, inaltimea de 145,8 cm, silver, are o reducere de 36%.
 
Alimentele tale vor fi proaspete si gustoase o perioada indelungata. Clasa energetica A+ ofera un consum redus de energie electrica, comparativ cu aparatele din clasa A. Te bucuri de functiile aparatului tau, cu un consum optim de energie electrica.

Ziua eMAG – emag reduceri frigidere Arctic

 
Toate frigiderele si combinele frigorifice Arctic sunt dotate cu un termostat usor de folosit. Acesta are scopul de a regla rapid temperatura in functie de nevoi, tinand cont de temperatura ambientala. Poti schimba oricand temperatura pentru a pastra alimentele tale in cea mai buna stare.
 
Frigiderele Arctic iti ofera posibilitatea de a monta usile in functie de nevoile tale si spatiul de care dispui. Usile se pot deschide atat in stanga, cat si in dreapta aparatului tau frigorific. Iar garnitura usilor contine aditivi speciali ce protejeaza frigiderul impotriva bacteriilor si a mucegaiului. Pastrezi mancarea in conditii de maxima igiena, prelungind totodata durata prospetimii alimentelor. Pretul este AICI.
 
Ziua eMAG – Toate reducerile sunt AICI.
 

Ziua eMAG – emag reduceri aragaze

 
5. Deoarece sarbatorile sunt aproape, trebuie sa ne gandim si la mancarurile traditionale pe care le vom pregati de Craciun. De ziua eMAG, emag.ro are reduceri substantiale le aragaze de toate felurile.
 
Unul dintre cele mai bune preturi le are aragazul LDK 5060 WH, pe gaz, cu 4 arzatoare, capac metalic, siguranta, 50x60 cm, 3 ani garantie, alb, preinstalare duze NG/LPG. Aragazul are un pret sub 600 de lei si poate fi gasit AICI.
 
Ziua eMAG – Toate reducerile sunt AICI.
 
 
 
Foto: barbaras_designs / pixabay.com

×
Subiecte în articol: emag reduceri eMAG.ro emag ziua emag
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close