Antena 3 CNN Economic Ziua eMAG aspiratoare. 3 produse sub 200 de lei la reducere

Ziua eMAG aspiratoare. 3 produse sub 200 de lei la reducere

Ziua eMAG aspiratoare. 3 produse sub 200 de lei la reducere
06 Dec 2016   •   16:19
Ziua eMAG aspiratoare. De ziua eMAG, sărbătorită în acest an pe 6 decembrie, magazinul online emag.ro oferă reduceri în valoare totală de 10 milioane de lei. Reducerile includ mii de produse, de la aspiratoare la haine.
 
Ziua eMAG a început în jurul orei 7 dimineața, când eMAG a anunțat primele reduceri.
 
Toate ofertele sunt AICI.
 
Pe tot parcursul zilei, clienții magazinului primesc un card-cadou la fiecare comandă finalizată pe emag.ro. Cardul-cadou are o valoare egală cu 10% din prețul produsului cumpărat. De exemplu, cei care fac o comandă de 2.000 de lei vor primi un card-cadou în valoare de 200 de lei.
 
Până la ora 16.00, magazinul emag.ro a oferit reduceri totale de 6 milioane de lei.
 
De ziua eMAG, reducerile eMAG la aspiratoare sunt foarte mari și ajung la 45%. Am analizat oferta și am ales 3 aspiratoare la ofertă care au prețuri sub 200 de lei:
 

Ziua eMAG aspiratoare – reduceri de 45%

 
1. Un aspirator cu sac Heinner EcoPower HVC-P1200RD, 4 l, Tub telescopic, 1200 W, HEPA, are o reducere de 45% de ziua eMAG și costă 170,49 lei.
 
Aspiratorul cu sac EcoPower este un ajutor real pentru fiecare casa. Puterea mare de absorbtie il face perfect pentru curatarea covoarelor si a pardoselii din lemn. Totodata, accesoriul pentru spatii inguste va permite sa aspirati murdaria din locurile cele mai greu accesibile, iar filtrul HEPA asigura retinerea celor mai fine impuritati din aer si a alergenilor.
 
Puterea de aspirare la nivelul periei este de peste 260W, ceea ce asigura o aspirare usoara, rapida si eficienta a prafului si murdariei, indiferent de suprafata pe care este folosit. Aspiratorul Heinner EcoPower este dotat cu filtru HEPA (High Efficiency Particulate Air - eficienta ridicata pentru particule), cu rolul de a retine cele mai fine impuritati din aer si alergenii.
 
In acest fel vor fi aspirate si retinute pana la 99.97% dintre particulele mai mari de 0.3 microni, diminuand riscul alergiilor.
 
Ziua eMAG aspiratoare – oferta este diponibilă AICI.
 
AICI găsiți toate reducerile la aspiratoare incluse în campania eMAG.

Ziua eMAG aspiratoare Daewoo

 
2. Un aspirator fara sac Daewoo RCC-220 R ECO, 1200 W, 1.5 l, Tub telescopic, Filtru HEPA, are o reducere de 19% și costă 169,99 lei.
 
Aspiratorul Daewoo este special conceput sa ofere o putere mare de aspirare la un consum redus de energie. Aerul si praful sunt aspirate cu o viteza mare in vasul de colectare printr-un curent ciclonic. Particulele de praf se depun iar aerul este evacuat prin sistemul de filtrare.
 
Pentru ca aerul evacuat sa fie cat mai curat si fara praf, filtru HEPA retine cele mai mici particule de praf. Cu peria de aspirator Daewoo, suprafata de absorbtie va fi mai mare iar zonele greu accesibile vor fi mai usor de curatat. Corpul aspiratorului are o dimensiune compacta pentru a putea trece usor prin cele mai inguste spatii.
 
Designul compact face ca aspiratorul sa ocupe cat mai putin spatiu la depozitare. Cu o greutate foarte mica, aspiratorul Daewoo poate fi transportat cu usurinta oriunde aveti nevoie.
 
Ziua eMAG aspiratoare – oferta este diponibilă AICI.
 
AICI găsiți toate reducerile la aspiratoare incluse în campania eMAG.
 

Ziua eMAG aspiratoare sub 200 de lei

 
3. Un aspirator cu sac Star-Light ASTY-1420W, 2.0 l, Tub telescopic, 1400 W, Sac textil, are o reducere de 40% de ziua eMAG și costă 119,99 lei.
 
Dotat cu 1400W si o putere de aspirare de 270W, aspiratorul Star Light ASTY-1420W va ajuta sa curatati cele mai inaccesibile suprafete pana la ultimul fir de praf. Curatarea parchetulului sau a gresiei nu mai reprezinta o problema, acesta face parte din clasa A (de curatare a suprafetelor dure) ceea ce-i permite sa curete eficient cu usurinta orice suprafata dura de tipul gresie sau parchet.
 
Lungimea cablului de alimentare ii permite acestuia sa aibe o suprafata aproximativa de aspirare de 7m², suficient de mare pentru a nu fi nevoiti de fiecare data sa il conectati la o alta priza din apropiere.
 
Ziua eMAG aspiratoare – oferta este diponibilă AICI.
 
AICI găsiți toate reducerile la aspiratoare incluse în campania eMAG.
 

×
Subiecte în articol: ziua emag reduceri emag
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close