Antena 3 CNN Economic Ziua eMAG. Iata care e secretul ca sa te bucuri de o reducere in plus!

Ziua eMAG. Iata care e secretul ca sa te bucuri de o reducere in plus!

Ziua eMAG. Iata care e secretul ca sa te bucuri de o reducere in plus!
05 Dec 2017   •   14:24
Ziua eMAG este celebrata de emag.ro marti, 5 decembrie, prin oferte la mii de produse. eMAG a anuntat ca ofera reduceri totale de 10 milioane de lei.
 
Ziua eMAG – Toate ofertele sunt AICI.
 
Foarte important: In afara de reducerile afisate pe site, emag.ro ofera si extra-reduceri cuprinse intre 5% si 35%. Tot ce trebuie sa faceti pentru a beneficia de extra-reducere este ca in momentul cumpararii de pe site sa introduceti codul eMAG16ani.
 
Iata cateva dintre cele mai atractive reduceri de ziua eMAG:
 

Ziua eMAG – reduceri eMAG masini de spalat

 
1. Masina de spalat rufe Albatros AWM852A+, cu o capacitate de incarcare de 5 Kg, 800 RPM, beneficiaza de o reducere de 38% de ziua eMAG. Masina de spalat are un consum anual de energie de 141 kW/h si face parte din clasa de eficienta energetica A+. Pretul sau de pe siteul emag.ro este foarte mic si poate fi gasit AICI.
 
Ziua eMAG – Toate ofertele sunt AICI.

Ziua eMAG – reduceri eMAG cuptoare cu microunde

 
2. Cuptoarele cu microunde au reduceri de pana la 45% de ziua eMAG. De exemplu, cuptorul cu microunde Daewoo Retro KOR-6M10R, cu o capacitate de 20 de litri, 700 W, mecanic, are o reducere de 41% pe siteul emag.ro.
 
Cu microundele de inalta frecventa, cuptoarele Daewoo, ofera o incalzire uniforma in intreaga cavitate a acestuia. Cuptorul cu microunde Daewoo ofera o capacitate generoasa a cavitatii de 20 de litri. Datorita noului ghidaj cu 3 brate al platanului si a pozitionarii mai joase a acestuia, vasele incalzite in cuptorul cu microunde Daewoo vor avea o stabilitate mai mare decat in cazul cuptoarelor cu microunde cu ghidaje clasice. Pretul este AICI.
 
Ziua eMAG – Toate ofertele sunt AICI.

Ziua eMAG – reduceri eMAG electrocasnice

 
3. De ziua eMAG, emag.ro are reduceri la o multime de electrocasnice mici, precum blenderele, tocatoarele sau robotii de bucatarie. In plus, cei care cumpara blendere ori tocatoare primesc o extra-reducere de 10% la folosirea codului eMAG16ani.
 
Cea mai mare reducere o are blenderul Oster Piano 6805-050, 450 W, cu bol din sticla, 12 programe: acesta are o reducere de 62% pe siteul emag.ro.
 

Ziua eMAG – reduceri eMAG masini de spalat blendere

 
Sticla borosilicata are la baza oxizi de siliciu si de bor, fiind foarte rezistenta la dilatare termica si socuri. Intregul sistem de componente care preia forta de rotire si de macinare este fabricat din metal si nu din plastic sau cauciuc dur. Blenderul are 12 trepte de viteza si Pulse
 
Cu ajutorul lui poti prepara smoothie-uri, supe creme si sosuri sau poti marunti si toca ingredientele, cu rezultate exceptionale de fiecare data, gratie celor 12 trepte de viteza si functiei Pulse. Pretul este AICI.
 
Ziua eMAG – Toate ofertele sunt AICI.

Ziua eMAG – reduceri eMAG roboti de bucatarie

 
4. Un robot de bucatarie Philips HR7627/00, 650 W, cu un bol 1,5 litri, cu 2 viteze + pulse, are o reducere de 49% de ziua eMAG. Folosind codul eMAG16ani la cumpararea de pe site, vei beneficia de o extra-reducere de 10%.
 
Tehnologia PowerChop este o combinatie intre forma lamei de taiere, unghiul de taiere si castronul interior, care ofera rezultate de tocare superioare atat pentru ingredientele moi, cat si pentru cele tari. Este, de asemenea, perfecta pentru prepararea piureurilor si pentru amestecarea aluaturilor pentru prajituri! Ajunge sa selectati accesoriul corect pentru disc din otel inoxidabil pentru a pregati ingredientul favorit si sa il fixati cu un clic in suportul discului.

Ziua eMAG – reduceri eMAG electrocasnice mici

 
Performanta a fost testata extensiv pentru a oferi cele mai bune rezultate de feliere si radere. Bolul generos de 1.5 l va permite sa amestecati pana la 5 portii de supa dintr-o singura miscare. Lama ascutita si puternica din otel inoxidabil S toaca rapid legume precum ceapa. Se poate utiliza si pentru alte ingrediente, precum nuci, carne sau chiar pentru prepararea aluatului pentru coaja de placinta. Pretul este AICI.
 
Ziua eMAG – Toate ofertele sunt AICI.
 

Ziua eMAG – reduceri eMAG decoratiuni de Craciun

 
5. Deoarece nu mai este mult pana la Craciun, emag.ro ofera de ziua eMAG reduceri la o multime de decoratiuni pentru Craciun, de la globuri la luminite si beteala. Din oferta nu lipsesc nici brazii de Craciun.
 
Reducerile la decoratiuni de Craciun ajung pana la 66%.
 
De pilda, un brad de Craciun artificial nordic inghetat cu varfuri albe, inalt de 290 cm, cu suport cadou, are o reducere de 66%.

 

Ziua eMAG – reduceri eMAG brazi de Craciun

 
Crengile sunt dese, acele flexibile, se manevreaza usor, nu este necesara o intretinere aparte, iar raportul pret-calitate este unul bun. Acest model cu varfuri albe reprezinta o varianta frumoasa complementara a bradului nins, cu crengile inghetate. 
 
De asemenea, seamana foarte bine cu pinul natural care are cetina inghetata cu zapada pe ea. Dispune de ace lungi de culoare inchisa intunecata, cu varfuri albe fermecatoare, impartite usor, care dau fluenta si volum pe crengi. Imita structura ramurilor de pin, iar acele lungi ii dau bradului naturaletea si farmecul desavarsit. Ramurile ramificate permit modelarea si impodobirea acestuia dupa preferintele fiecaruia. Pretul este AICI.
 
Ziua eMAG – Toate ofertele sunt AICI.

×
Parteneri
Firea și Burduja sunt noii candidați la Primăria Capitalei
x close