Antena 3 CNN Economic Ziua eMAG incorporabile. 6 decembrie aduce reduceri fantastice

Ziua eMAG incorporabile. 6 decembrie aduce reduceri fantastice

Ziua eMAG incorporabile. 6 decembrie aduce reduceri fantastice
06 Dec 2016   •   16:05
Ziua eMAG incorporabile. Pe 6 decembrie magazinul emag.ro sărbătorește 15 ani de existență în România printr-o campanie de reduceri la mii de produse. Ofertele eMAG includ și electrocasnice pentru bucătărie. 
 
Ziua eMAG a început la ora 7:00. Ofertele sunt AICI.
 
În campania de ziua eMAG sunt incluse și numeroase electrocasnice utile în bucătărie, ca de exemplu cuptoare și plite incorporabile. Multe dintre produse sunt incluse în pachete promoționale: cuptor + plită.
 
Reducerile de ziua eMAG 6 decembrie sunt avantajoase, iar la fiecare comandă de pe emag.ro clienții primesc un card-cadou egal cu 10% din valoarea cumpărăturilor. De exemplu, la o comandă de 2.000 de lei, un client va primi un card-cadou în valoare de 200 de lei.
 

Ziua eMAG incorporabile: cuptoare și plite la reducere

 
Iată câteva dintre cele mai atractive reduceri la incorporabile de ziua eMAG:
 
1. Un pachet promoțional alcătuit dintr-un cuptor incorporabil Hansa BOEI68162, 65 l, 8 funcții, Grill, Clasa A, Inox și o plită incorporabilă Hansa BHGI63100018, gaz ,4 arzătoare, aprindere electrică, din inox - are o reducere de 27% și costă 899,98 lei.
 
Puteti seta un interval de timp de pana la 99 de minute pentru cuptorul dumneavoastra. La finalizarea duratei, este emisa o avertizare sonora pentru a va informa ca preparatul este gata. Ventilatoarele faciliteaza distributia uniforma a caldurii in jurul alimentelor, ceea ce indeparteaza stratul de aer rece din jurul acestora, pentru o preparare mai uniforma, mai rapida si la o temperatura mai mica decat in cazul cuptoarelor conventionale.
 
Puteti utiliza aceasta functie pentru atingerea temperaturii dorite in cel mai scurt interval de timp posibil. Cuptorul se incalzeste la o temperatura de 150 °C in decurs de 4 minute, adica cu 20% mai rapid decat intervalul standard de incalzire.
 
Ziua eMAG incorporabile – Toate reducerile eMAG la incorporabile sunt AICI.
 

Ziua eMAG incorporabile Beko

 
2. Un pachet promoțional ce conține un cuptor incorporabil Beko BIM25300XM, electric, multifuncțional, 71 l, 8 funcții, Clasa A, autocurățare catalitică, sticlă neagră, din inox și o plită incorporabila Beko HISG64220S, gaz, 4 arzătoare, aprindere electrica, sticlă neagră, are o reducere de 34%. În plus, primiți și un card-cadou de 140 de lei la finalizarea comenzii.
 
Modul de gatit 3D permite operarea simultana a tuturor elementelor de incalzire. In acest fel se asigura o distribuire uniforma a caldurii in interiorul cuptorului, ceea ce permite gatirea a 3 preparate simultan, fara riscul de a amesteca mirosurile.
 
Tehnologia Oleophobic Nano Coating faciliteaza indepartarea petelor intarite de grasime. Usa interioara a cuptorului isi va pastra aspectul stralucitor initial, cu eforturi minime de intretinere. De asemenea, este extrem de usor de curatat la interior, la o singura trecere a lavetei.
 
Ziua eMAG incorporabile – Toate reducerile eMAG la incorporabile sunt AICI.

 

Ziua eMAG incorporabile Whirlpool

 
3. Cuptor incorporabil Whirlpool AKP 738 NB, electric, MF5, 60 l, autocurățare cu apă, Clasa A, Negru + Plită incorporabilă Whirlpool AKT 6414 NB, Cristal, Gaz, 4 Arzătoare, Aprindere electrică, Sticlă Neagră – reducere eMAG de 31%.
 
Iata cateva moduri de gatire ale cuptorului Whirlpool:
    
GRILL
Pentru a prepara la gratar antricoate, frigarui si carnati; pentru a gratina legume si pentru a praji paine. Se recomanda pozitionarea alimentelor pe al 4-lea nivel. Cand frigeti carnea la gratar, utilizati tava pentru scurgerea grasimii, pentru a colecta zeama rezultata in urma prepararii. Pozitionati-o pe nivelul 3, adaugand aprox. jumatate de litru de apa. Preincalziti cuptorul timp de 3-5 min. In timpul prepararii, usa cuptorului trebuie sa ramana inchisa.

CONVENTIONAL

Pentru a prepara orice fel de mancare, pe un singur nivel. Utilizati nivelul 2. Preincalziti cuptorul la temperatura dorita. LED-ul termostatului se stinge in momentul in care cuptorul este pregatit si se pot introduce alimentele.
 
COACERE CONVECTIE
Pentru coacerea placintelor cu umplutura lichida (dulci sau sarate), pe un singur nivel. Aceasta functie poate fi utilizata si pentru coacere pe doua niveluri. Schimbati pozitia tavilor de copt pentru a obtine o coacere mai uniforma. Folositi nivelul 2 daca gatiti pe un singur nivel si nivelurile 1 si 3 daca gatiti pe doua niveluri. Preincalziti cuptorul inainte de a introduce alimentele.
 
Ziua eMAG incorporabile – Toate reducerile eMAG la incorporabile sunt AICI.

×
Subiecte în articol: ziua emag emag eMAG.ro reduceri emag
Parteneri
Șeful Serviciului Secret din România, întâlnire de taină la Damasc
x close