Antena 3 CNN Economic Ziua eMAG mașini de spălat. Pe 6 decembrie vine avalanșa prețurilor mici

Ziua eMAG mașini de spălat. Pe 6 decembrie vine avalanșa prețurilor mici

Ziua eMAG mașini de spălat. Pe 6 decembrie vine avalanșa prețurilor mici
06 Dec 2016   •   16:30
Ziua eMAG mașini de spălat. emag.ro a anunțat că în 2016 sărbătorește ziua eMAG marți, pe 6 decembrie, cu o zi mai devreme decât anul trecut. De ziua eMAG, magazinul online va oferi reduceri totale de 10 milioane de lei la mii de produse, inclusiv la mașini de spălat.
 
Ziua eMAG a debutat la ora 7 dimineața.
 
Ofertele sunt AICI.
 
Campania de ziua eMAG a început dis-de-dimineață, la ora 7:00. Și în 2015, campania de ziua eMAG a început dimineața, în jurul orei 7.30.
 
Pe tot parcursul zilei de astăzi clienții care fac o comandă pe emag.ro vor primi un card-cadou egal cu 10% din valoarea comenzii.
 
Toate ofertele sunt AICI.

 

Ziua eMAG mașini de spălat

 
De ziua eMAG 6 decembrie, emag.ro are oferte la mașini de spălat de la diferite branduri:
* Whirlpool
* Gorenje
* Beko
* Indesit
* Samsung
* Arctic
* Electrolux
* Hotpoint
* LG 
* Bosch etc
 
Mașinile de spălat incluse în ofertă de ziua eMAG sunt de diferite tipuri: uscătoare de rufe, mașini de spălat slim, mașini de spălat cu încărcare frontală, mașini de spălat cu încărcare verticală, mașini de spălat cu uscător.
 
De asemenea, emag.ro are o gamă largă de mașini de spălat, de la cele cu o capacitate de sub 5 kilograme la cele cu o capacitate de peste 8 kg.
 
AICI găsiți toate reducerile la mașini de spălat de la eMAG.
 

Ziua eMAG mașini de spălat Arctic la reducere

 
1. Mașina de spălat rufe Slim Arctic EF6100A+, 6 kg, 1000 RPM, Clasa A+.
 
Designul special al pereților laterali ai mașinii de spălat Arctic reduce nivelul de vibrații din timpul spălării: indiferent de programul ales, Arctic vă asigură un minim de zgomot și un maxim de eficiență. Cu ajutorul unui sistem special de sigilare a scurgerii, puteți păstra detergentul în mașina de spălat până în momentul clătirii. În acest mod, cantitatea de detergent disponibilă este folosită la maximum, sistemul aducându-vă economii de până la 5,5 kg de detergent în fiecare an, alături de o economie substanțială de apă și energie electrică.
 
Merită menționat și faptul că tehnologia Smart Sensors asigură un consum optim de resurse la fiecare spălare, prin intermediul celor 4 senzori speciali. Astfel, temperatura apei, nivelul de spumă, viteza motorului la spălare și centrifugare, precum și tensiunea de alimentare vor fi reglate în mod automat. Acest sistem distribuie uniform rufele în interiorul tamburului, diminuând vibrațiile și zgomotul produs în timpul stoarcerii.
 
Ziua eMAG mașini de spălat – Toate reducerile eMAG la mașini de spălat sunt AICI.

Ziua eMAG mașini de spălat Whirlpool la reducere

 
2. Mașina de spălat rufe Whirlpool AWO/C6314, 6th Sense Colours, 6 kg, 1200 RPM, Clasa A+++, oferă rezultate de spălare excelente, ușurință în folosire și economii semnificative ale resurselor.
 
Tehnologia AL ȘASELEA SIMȚ de la Whirlpool garantează grija perfectă și rezultate perfecte pentru toate materialele: senzorul detectează dimensiunile exacte ale încărcăturii înainte de pornirea ciclului și adaptează cantitatea de apă la mărimea exacta a încărcăturii. Drept urmare, se adaptează timpul și energia necesare spălării încărcăturii de rufe.
 
Ziua eMAG mașini de spălat – Toate reducerile eMAG la mașini de spălat sunt AICI.

Ziua eMAG mașini de spălat Beko la reducere

 
3. Mașina de spălat rufe Slim Beko WTE7502B0, 7 kg, 1000 RPM, Clasa A+++.
 
Această mașină de spălat Beko are 15 programe de spălare. De exemplu, programul Baby Protect asigură performanțe superioare la spălare și limpezire. Conceput pentru îmbrăcămintea ce necesită un tratament special, se recomandă mai ales în cazul hăinuțelor pentru bebeluși și al persoanelor cu pielea sensibilă.
    
Pentru cămăși, Beko a conceput un program de spălare dedicat, care menține cămășile ca noi după mai multe spălări. Acest program utilizează mișcări mai puține și mai delicate, în timp ce temperatura este setată la maximum 40 de grade Celsius, pentru a preveni deteriorarea cămășilor și a prelungi durata lor de utilizare. 
    
Programul Sport este special conceput pentru pasionații de sport și activități în aer liber. Utilizând o temperatură de spălare de 40°C, programul Sport este recomandat articolelor vestimentare sportive.
 
Ziua eMAG mașini de spălat – Toate reducerile eMAG la mașini de spălat sunt AICI.
 

×
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close