x close
Dacă ți-a plăcut acest articol:
 
Acorda-i o nota:
3.25 Rating / 4 voturi
Abonează-te la: Newsletter | RSS
Recomanda:
+ adauga comentariu COMENTARII (4):
 • 1. reporter_tgv | 25 Octombrie 2010 23:08

  Va aduc in atentie, prin acest spot, ca in judetul Dambovita se petrec lucruri grave, un veritabil jaf in banii publici, pe o filiera care ajunge pana la cel mai inalt nivel.

  pe youtube.com, urmat in link de "/watch?v=oyvJTKHmH8k"

  Va rog sa nu considerati acest mesaj un spam, ci doar un semnal de alarma din judetul Dambovita, in care cei care critica puterea sunt pur si simplu asasinati economic.

  Multumesc.

 • 2. nostradamus | 24 Octombrie 2010 16:27

  De bine ce se împrumută din greu pentru a acoperi golurile bugetare fără a reuşi să impună măsurile de austeritate pe care toată lumea le atacă la tribunal, la televizor şi pe străzi, guvernul Boc a căzut în cap, în mod spectaculos, împins de astă dată de proprii deputaţi pe care dl Mircea Toader i-a condus, prin eroare, spre o gaură de un miliard de euro. Votul prin care puterea a votat două legi (scăderea TVA la alimente şi neimpozitarea pensiilor de pånă-n 2000 de lei pentru care îi mulţumim din suflet) aflate în „discordanţă cu strategia bugetară“, va rămåne de pomină. Or fi crezut că sunt în 2012 şi trebuie să facă daruri pentru alegeri? Deocamdată au făcut un cadou opoziţiei (chiar înaintea moţiunii de cenzură) care a ridiculizat PDL din toate poziţiile şi din toate unghiurile de filmare. Bine măcar că n-au votat intrarea Romåniei în război! Eroul bancurilor a fost dl Mircea Toader, liderul grupului parlamentar al PDL, care „şi-a asumat greşeala“ de a fi confundat raportul favorabil asupra celor două legi cu unul negativ şi, conform cutumei, a indicat cu degetul ridicat cum să se voteze. Un deget de un miliard de euro! Probabil că stånd prea mult la tv, dl Toader nu mai are timp să citească legile şi le dibuie cu degetul. Vrånd să pară mai deştepţi, deputaţii UDMR au declarat că ei au votat ştiind ce fac - ceea ce înseamnă că au votat deja împotriva propriului guvern. Încercånd să-i scuze, dl Marco Bela a precizat că „nu s-a votat o prostie, ci ceva nerealizabil“. Aşa este! Dar cånd mai au de gånd să voteze irealizabilul, ar trebui să precizeze secolul în care ar putea deveni realitate. După ce au votat în necunoştinţă de cauză şi mai ales de efecte, deputaţii puterii speră să-i salveze dl Băsescu retrimiţånd legile la Parlament şi preluånd asupra sa o nouă serie de înjurături. I-au făcut-o dlui Băsescu! Chiar şi dna Udrea - care a votat iar cu preşedintele Norvegiei! Ce „pleaşcă“ pentru opoziţie! Asta nu înseamnă că ea ştia ce se votează - dar barem ea nu răspunde decåt în faţă lui SOV şi Felix căci nici după atåţia ani nu-l recunoaşte (un început de Alzheimer?) pe dl Băsescu preşedinte. Aşteptăm cu interes votul puterii la moţiunea de cenzură - să vedem dacă ştie ce votează sau află a doua zi din presă că a votat pentru cei trei premieri „independenţi“ ai PNL: Johannis, Schneker şi Chirieac. Unul mai şmecher ca altul! Unde i-or fi găsit: în magazia lui Felix sau în debaraua lui SOV? De-aia se vorbeşte de o criză în dublu V: Vîntu şi Voiculescu?

 • 3. Flaviu | 23 Octombrie 2010 09:13

  Doar atat:

  http://www.sentinta.ro/articole/editorial/view/minicronica-nopTii-necredinciosu-zice-incepe-o-saptamana-de-razboi-civil

 • 4. bogdan3963 | 22 Octombrie 2010 23:43

  Am senzatia ca in anumite momente Domnul Constantinescu incepe sa semene cu Domnul Vadim Tudor.Imi pare foarte rau dar in ultimul timp au inceput sa vorbeasca mult prea mult ,acele personaje care au populat guvernarea CDR ,guvernare care nu a fost cu nimic mai buna decit cea de astazi.
  Sincer ii consider direct raspunzatori pentru distrugerea si falimentarea industriei romanesti prin acea nefericita idee a guvernului Ciorbea de a introduce pierderile istorice ale firmelor de stat in bilant si a impune penalitati imposibil de platit.Astfel ,in primul moment au construit un buget bazat pe niste sume fictive ,practic bazat pe niste gauri ,cu care apoi au inceput sa plateasca catre operatorii industriali privati care incepeau sa se afirme pe piata.Urmarea ...i-au falimentat si pe acestia ,platindu-i cu nimicul incasat din partea cealalta.Pe de alta parte ,firmele de stat cu datorii istorice ,desi multe dintre ele erau practic pe profit ,analizate independent de datoria istorica ,au fost trecute pe pierdere ,fapt care a permis subevaloarea lor si vinzarea pe sume de nimic......

Adauga comentariu