Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Ediţia de prânz "Apa trece, România rămâne"

"Apa trece, România rămâne"

"Apa trece, România rămâne"
09 Iul 2010   •   13:08

În cadrul campaniei "Apa trece, România rămâne" inițiată de jur­na­liș­tii Antena 3 și Observator, Fundația "Mereu Aproape" organizează azi un teledon ce are ca scop strângerea de fonduri pentru ajuto­ra­rea sinistraților din zonele afectate de inundații.

Teledonul începe la ora 10:00, pe Antena 3, printr-o ediție specială News Magazine cu Alessandra Stoi­ces­cu, care durează două ore și are loc în studiourile Excelsior. Emisiunea îi va pune față în față pe donatori cu cei pe care i-au salvat.

Pe tot parcursul teledonului, ve­de­te și jurnaliști de la Antena 1, Antena 2, Antena 3, Euforia și Gsp TV, oameni de afaceri, actori, sportivi și personalități vor prelua apelurile celor care doresc să facă donații și care sună la numărul de telefon 021/9222, linie telefonică specială, deschisă numai între orele 10:00-19:00. De la ora 12:00 până la 17:00, gazdele teledonului vor fi Mihai Gâdea și Alessandra Stoicescu. Aceștia vor intra în direct în fiecare oră la știrile și emisiunile Antena 3, precum și la edițiile Observator de la Antena 1, pentru a prezenta câteva dintre poveștile emoționante ale sinistraților.

În intervalul orar 17:00-19:00, Teledonul organizat de Fundația "Mereu Aproape" va avea un format special și va fi transmis simultan pe toate posturile tv Intact Media Group: Antena 1, Antena 2, Antena 3, Antena Internațional, Euforia și Gsp Tv. Invitați în platou vor fi jurnaliști, vedete, oameni de afaceri importanți, artiști din diverse domenii. În timp ce vedetele vor discuta la telefon cu cei care doresc să ajute, reporterii Antena 3 se vor afla în locațiile pe unde a trecut viitura și ne vor spune povestea sinistraților din Neamț, Botoșani și Suceava.

Teledonul se va încheia la ora 19:00, urmând ca în cadrul Observatorului cu Alina Petrescu din această seară să fie anunțată suma totală strânsă.

×
Subiecte în articol: inundatii romania
Parteneri
Orașul din Europa care cere ca ziua să aibă 26 de ore în loc de 24
x close