Antena 3 CNN Actualitate Exces de putere: Motivul surprinzător pentru care Nicușor Dan a pierdut alegerile

Exces de putere: Motivul surprinzător pentru care Nicușor Dan a pierdut alegerile

Exces de putere: Motivul surprinzător pentru care Nicușor Dan a pierdut alegerile
10 Iun 2016   •   22:02

Nicușor Dan a vorbit, la Exces de putere, despre alegerile locale din 5 iunie, pe care le-a pierdut în faţa candidatului PSD cu câteva procente, precum și despre parcursul electoral al Uniunii Salvați Bucureștiul în această campanie.

Întrebat de Oana Zamfir cum crede că a fost posibil să piardă aceste alegeri, Nicușor Dan a răspuns că a fost vorba de ”o disproporție de resurse”.

”Eu am plecat în această campanie cu o notorietate de 40 la sută. Consultanții spun că dacă nu ai 85 la sută înainte de alegeri, nu ai cum să câștigi. Am avut multe materiale pregătite, însă ni s-au terminat banii chiar când trebuia să realizăm niște campanii pe Internet”, a spus Nicușor Dan.

Adrian Ursu a amintit însă în emisiune că despre campania USB în București s-a scris mereu că se bucură de finanțare chiar mai importantă decât cea în cazul partidelor mari din România.

”Noi am ieșit primii cu 45 de corturi și numai cu mine, la începutul campaniei. Candidații noștri de sector nu au avut nimic la acel moment. Am avut inteligența să fim mai rapizi și ne-am dus cu 45 de corturi, atât”, a spus Nicușor Dan.

 

×
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close