Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Gătit la costum Andreia şi Ion Chiperi, invitaţi speciali în cea de-a doua ediţie "Gătit la costum", sezonul 5. "Dacă pierzi controlul, te întorci acasă"

Andreia şi Ion Chiperi, invitaţi speciali în cea de-a doua ediţie "Gătit la costum", sezonul 5. "Dacă pierzi controlul, te întorci acasă"

În cea de-a doua ediţie a emisiunii "Gătit la costum" din sezonul 5, Ştefan Lungu a gătit alături de Andreia şi Ion Chiperi, realizatorii vlogului de călătorie "Haihui în doi".

Andreia şi Ion Chiperi, invitaţi speciali în cea de-a doua ediţie "Gătit la costum", sezonul 5. "Dacă pierzi controlul, te întorci acasă"
Sursa foto: Antena 3 CNN
de Georgiana Adam    |    16 Sep 2023   •   14:00

Andreia şi Ion Chiperi au gătit alături de Ştefan Lungu în cea de-a doua ediţie a emisiunii "Gătit la costum", sezonul 5.

Realizatorii vlogului de călătorie "HaiHui în doi" au lansat o provocare gastronomică delicioasă. Gazda emisiunii a avut de pregătit chifteluţe marinate servite cu scrijele de cartofi prăjiţi.

Sano a fost şi de această dată asul din mâneca lui Ştefan Lungu. Gazda emisiunii "Gătit la costum" a folosit cu încredere produsele de igienizare Sano, care au asigurat un spaţiu de gătit igienic şi de acestă dată.

Andreia şi Ion Chiperi, invitaţi speciali în cea de-a doua ediţie "Gătit la costum", sezonul 2

Invitaţi în cadrul emisiunii "Gătit la costum", cei doi au povestit despre cel mai dificil moment pe care l-au întâmpinat într-o călătorie, dar şi despre planurile de viitor.

Cei doi au avut curajul să-şi îndeplinească visul şi să călătorească în lume. 

Andreia şi Ion au mai vorbit şi despre destinaţiile inedite şi despre experienţele unice pe care le-au trăit de-a lungul tuturor călătoriilor în doi.

În ceea ce priveşte bugetul de călătorie, Ion a dezvăluit că Andreia este cea care ţine contabilitatea tuturor călătoriilor. "Avem un buget pe care îl respectăm în orice călătorie. Dacă pierzi controlul, te întorci acasă. De pildă, în Asia, am plecat cu 40 de dolari amândoi.", au spus cei doi.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Acum cei doi vor pleca în destinaţii diferite pentru o nouă aventură. "Andreia va pleca în Butan, în timp ce eu voi pleca în Bangladesh. Cred că aceste călătorii separate vor aduce un plus în relaţia noastră. Vom ajunge să ne apreciem mai mult calităţile.", a spus Ion Chiperi.

Reţetă chifteluţe marinate

Ingrediente chifteluţe marinate

  • 500 g carne tocată de porc, amestec cu vita, pui (pulpe), curcan;
  • 1 ceapă mică tocată;
  • 3 căței de usturoi;
  • 1 ou întreg;
  • pesmet;
  • sare, piper;
  • cimbru uscat;
  • boia dulce;
  • făină;
  • 500 ml ulei pentru prăjit;
  • sos de roșii.

Mod de preparare chifteluţe marinate

Pentru început, se amestecă carnea tocată cu ceapa, usturoiul, sosul de roşii, sosul dulce acrişor, cimbrul, pesmetul, oul, sarea şi piperul. Facem forma dorită şi o învârtim prin făină. Apoi le punem în uleiul încins. Într-o tigaie se căleşte ceapa apoi se adaugă cimbrul verde, piper, sare, piper, sos roşu, dulce acrişor, boia.

"Gătit la costum", în fiecare sâmbătă, de la ora 13:30, la Antena 3

În fiecare sâmbătă, de la 13:30, Antena 3 aduce pasionaților de gastronomie emisiunea "Gătit la costum", unde miza este preparare unor mâncăruri realizabile, delicioase și inspiraționale.

Gazda emisiunii este Ștefan Lungu, o persoană care își dorește să transmită și să transforme bucătăria și gătitul în terapie pentru sufletul telespectatorilor.

×
Parteneri
Patronii de păcănele riscă amenzi de 200.000 de lei dacă nu închid afacerile
x close