Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Gătit la costum Bebe Cotimanis și Iulia Dumitru, invitaţi speciali într-o nouă ediţie "Gătit la costum", sezonul 3. Au jucat o piesă de teatru, care s-a transformat într-o poveste de iubire

Bebe Cotimanis și Iulia Dumitru, invitaţi speciali într-o nouă ediţie "Gătit la costum", sezonul 3. Au jucat o piesă de teatru, care s-a transformat într-o poveste de iubire

Râsete, voie bună şi aromă de ierburi aromatice în bucătăria lui Ştefan Lungu în ediţia 14 a emisiunii "Gătit la costum", din sezonul 3. Actorul Bebe Cotimanis a venit alături de Iulia Dumitru, partenera sa de viaţă.

Bebe Cotimanis și Iulia Dumitru, invitaţi speciali într-o nouă ediţie "Gătit la costum", sezonul 3. Au jucat o piesă de teatru, care s-a transformat într-o poveste de iubire
Sursa foto: Antena 3 CNN
de Redacția Antena 3 CNN    |    10 Dec 2022   •   14:00

Bebe Cotimanis nu a venit singur în bucătăria lui Ştefan Lungu, ci împreună cu partenera sa de viaţă, actriţa Iulia Dumitru.

Cei trei au făcut echipă bună în bucătărie, fiecare ocupându-se de câte ceva, astfel încât reţeta de pui umplut la cuptor să iasă mai bine ca niciodată.

Sano a fost şi de această dată asul din mâneca lui Ştefan Lungu. Gazda emisiunii "Gătit la costum" a folosit cu încredere produsele de igienizare Sano, care au asigurat un spaţiu de gătit igienic.

Bebe Cotimanis și Iulia Dumitru, invitaţi speciali într-o nouă ediţie "Gătit la costum", sezonul 3

Despre Bebe Cotimanis se ştie deja că a fost jurat în cadrul unei emisiuni de talente, dar şi că a jucat în cea mai recentă producţie marca Pro, serialul Vlad, unde a interpretat rolul lui Cezar.

De-a lungul timpului, Bebe Cotimanis a fost distribuit cu roluri importante în filmele, precum Misterele Bucureștilor, Hotel de lux, Triunghiul morții sau Coborâm la prima.

Bebe Cotimanis și Iulia Dumitru trăiesc o frumoasă poveste de dragoste. Cei doi actori fac echipă nu doar acasă, ci și la teatru, locul în care s-au descoperit unul pe celălalăt.

S-au cunoscut prin intermediul vieţii profesionale, amândoi jucau în aceeaşi piesă de teatru: „Romeo şi Julieta”. Au jucat o piesă de teatru care s-a transformat într-o poveste de iubire

Ingrediente pui întreg, reţeta lui Bebe Cotimanis și a Iuliei Dumitru

  • 1 pui de casă mărişor;
  • organe (piopte şi inimi) 100gr;
  • carne de miel în baiţ 100 gr;
  • orez sălbatic fiert cu portocală;
  • Oregano;
  • bacon felii;
  • ulei de măsline;
  • Sare şi piper;
  • O sfoară.

Mod de preparare pui întreg

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Puiul de casă se umple cu organele. Orezul este prefiert. Se înfăşoară în bacon şi se pune în cuptor pentru 90 de minute. 

"Gătit la costum", în fiecare sâmbătă, de la ora 13:30, la Antena 3

În fiecare sâmbătă, de la 13:30, Antena 3 aduce pasionaților de gastronomie emisiunea "Gătit la costum", unde miza este preparare unor mâncăruri realizabile, delicioase și inspiraționale.

Gazda emisiunii este Ștefan Lungu, o persoană care își dorește să transmită și să transforme bucătăria și gătitul în terapie pentru sufletul telespectatorilor.

×
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close