Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Gătit la costum Camelia Şucu a gătit alături de Ştefan Lungu, într-o nouă ediţie "Gătit la costum" | "Munca este ceea ce ne defineşte zi de zi, dar familia este ceea ce ne împlineşte"

Camelia Şucu a gătit alături de Ştefan Lungu, într-o nouă ediţie "Gătit la costum" | "Munca este ceea ce ne defineşte zi de zi, dar familia este ceea ce ne împlineşte"

Ciulama de ciuperci cu mămăligă a fost reţeta pe care Ştefan Lungu a pregătit-o pentru Camelia Şucu, într-o nouă ediţie Gătit la costum din sezonul 5.

Camelia Şucu a gătit alături de Ştefan Lungu, într-o nouă ediţie "Gătit la costum" | "Munca este ceea ce ne defineşte zi de zi, dar familia este ceea ce ne împlineşte"
Sursa foto: Antena 3 CNN
de Georgiana Adam    |    04 Noi 2023   •   14:00

Camelia Şucu a fost invitata lui Ştefan Lungu în cea de-a cincea ediţie a emisiunii Gătit la costum. Ciulama de ciuperci cu mămăligă a fost reţeta pe care gazda emisiunii a trebuit să o pregătească pentru invitata sa.

Sano a fost şi de această dată asul din mâneca lui Ştefan Lungu. Gazda emisiunii "Gătit la costum" a folosit cu încredere produsele de igienizare Sano, care au asigurat un spaţiu de gătit igienic.

Camelia Şucu a trecut prin rolul de studentă la Facultatea de Medicină, antreprenor, mamă şi mai nou şi bunică. Cu toate că provine dintr-o familie de oameni simpli, dar care potrivit spuselor ei, i-a oferit tot ceea ce avea nevoie ca să se dezvolte corespunzător de-a lungul timpului.

Invitata lui Ştefan Lungu a ajuns în prezent să fie cunoscută drept cea mai bogată femeie din România, potrivit revistei Forbs.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Un lucru mai puţin știut de Camelia este că aceasta s-a pregătit pentru cu totul alt domeniu, absolvind studiile Facultății de Medicină în cadrul Universității de Medicină și Farmacie "Carol Davila".

Invitată în cadrul emisiunii "Gătit la costum", aceasta a povestit despre anii copilăriei şi despre cele mai gustoase preparatele pe care le făcea bunica, dar şi mama.

"Atunci când eşti copil, preferi ceva dulce. Preferam clătitele făcute de bunica. Mama mea, de exemplu, era o maetră în gătit. De pildă, ciulamaua era una dintre preferatele noastre atât a mea, cât şi a surorii mele.", a mărturisit Camelia.

Cât despre motivația de a rămâne în România, Camelia a mărturisit că la baza deciziei de a nu pleca din ţară a fost familia sa. "Familia a fost motivaţia principală. Familia este tot ceea ce avem cu toţii. Munca este ceea ce ne defineşte zi de zi, dar familia este ceea ce ne împlineşte, de fapt.", a spus aceasta.

Ingrediente ciulama de ciuperci cu mămăligă

  • 50 ml ulei de floarea soarelui;
  • 50 g făină;
  • 500 ml supă de găină/supă de pui;
  • carne de găină fiartă (pulpe, aripi);
  • piper;
  • sare;
  • 1 lingura plina pătrunjel.

"Gătit la costum", în fiecare sâmbătă, de la ora 13:30, la Antena 3

În fiecare sâmbătă, de la 13:30, Antena 3 aduce pasionaților de gastronomie emisiunea "Gătit la costum", unde miza este preparare unor mâncăruri realizabile, delicioase și inspiraționale.

Gazda emisiunii este Ștefan Lungu, o persoană care își dorește să transmită și să transforme bucătăria și gătitul în terapie pentru sufletul telespectatorilor.

×
Parteneri
Momentul terifiant când un stâlp e înghițit de craterul din Slănic
x close