Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Gătit la costum Cartofi prăjiţi cu ou şi parmezan, reţeta lui Cristian Stan, invitat special într-o nouă ediţie Gătit la costum

Cartofi prăjiţi cu ou şi parmezan, reţeta lui Cristian Stan, invitat special într-o nouă ediţie Gătit la costum

Reţeta lui Cristian Stan este una dintre cele mai iubite reţete ale copilăriei multor români. Aceasta se pregăteşte rapid şi nu ai nevoie de multă experienţă în bucătărie pentru a o pregăti.

Cartofi prăjiţi cu ou şi parmezan, reţeta lui Cristian Stan, invitat special într-o nouă ediţie Gătit la costum
de Georgiana Adam    |    19 Noi 2023   •   14:30

Cristian Stan, unul dintre cei mai apreciați influenceri de dezvoltare personală şi spirituală din România, a gătit alături de Ştefan Lungu, într-o nouă ediţie Gătit la costum.

Cu toate că împărtășește în mediul online idei despre încredere, respect, evoluție și împlinire, Cristian a absolvit Facultatea de Drept din cadrul Universităţii din Bucureşti şi este notar public de profesie.

Cartofi prăjiţi cu ou şi parmezan este preparatul pe care Cristian Stan l-a ales pentru Ştefan Lungu, în ediţia din acest weekend a emisiunii Gătit la costum.

Reţetă cartofi prăjiţi cu ou

  • Cartofi
  • Parmezan
  • Cașcaval
  • Usturoi
  • Ouă ochiuri

Cartofi se prăjesc şi se adaugă caşcavalul şi parmezanul. Peste compoziție se presară usturoiul. La final, se prăjesc ouăle şi se pun deasupra cartofilor.

Tot cu încredere am asociat și un vin îndrăzneț, un asamblaj realizat din 6 soiuri de vin. Migala Cuvee 25 Alb are un nas exotic cu note de flori de primăvară, salcâm și măr auriu. Mineralitatea și sapiditatea subliniază complexitatea sa intrigantă. Poate însoți atât preprate simple, precum și preparate elegante sau deserturi fine.

"Gătit la costum", în fiecare sâmbătă, de la ora 13:30, la Antena 3

În fiecare sâmbătă, de la 13:30, Antena 3 aduce pasionaților de gastronomie emisiunea "Gătit la costum", unde miza este preparare unor mâncăruri realizabile, delicioase și inspiraționale.

Gazda emisiunii este Ștefan Lungu, o persoană care își dorește să transmită și să transforme bucătăria și gătitul în terapie pentru sufletul telespectatorilor.

×
Parteneri
A murit Alexandru Alexandrov, fondatorul gigantului Altex România
x close