În cea de-a treia ediţie a emisiunii "Gătit la costum" din sezonul 5, actorul Andrei Coman a gătit alături de Ştefan Lungu un preparat absolut delicios şi numai bun pentru o masă de weekend în familie.
Reţetă ceaun de vită, reţeta actorului Andrei Coman
- 3 kg anticot de vită;
- 500 gr suncă;
- 4 cepe;
- 4 morcovi;
- 2 cepe verzi;
- 3 ardei;
- ulei aromat cu ierburi;
- cimbru;
- sare si piper;
- boia de ardei afumata;
- sos de smochine;
- sos de rosii 500 gr;
- sos barbeque 250 gr;
- foi de dafin;
- ciuperci 500 gr;
- fenicul;
- vin rosu o sticla.
Mod de preparare ceaun de vită
![]()
Se căleşte ceapa cu usturoiul. Se adaugă carnea şi se adaugă treptat restul legumelor şi apoi sosurile. Spre final se adaugă şi ciupercile. Se lasă la foc mic pentru aproximativ 2 ore. Sarea şi piperul se adaugă în funcţie de preferinţe.
"Gătit la costum", în fiecare sâmbătă, de la ora 13:30, la Antena 3
În fiecare sâmbătă, de la 13:30, Antena 3 aduce pasionaților de gastronomie emisiunea "Gătit la costum", unde miza este preparare unor mâncăruri realizabile, delicioase și inspiraționale.
Gazda emisiunii este Ștefan Lungu, o persoană care își dorește să transmită și să transforme bucătăria și gătitul în terapie pentru sufletul telespectatorilor.