Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Gătit la costum Dana Sota, invitata lui Ştefan Lungu în cea de-a patra ediție "Gătit la costum" din sezonul 4: "Acestea sunt secretele frumuseţii"

Dana Sota, invitata lui Ştefan Lungu în cea de-a patra ediție "Gătit la costum" din sezonul 4: "Acestea sunt secretele frumuseţii"

În cea de-a patra ediţie a emisiunii "Gătit la costum" din sezonul 4, Ştefan Lungu a gătit alături de Dana Sota, una dintre cele mai apreciate specialiste în frumuseţe din România.

Dana Sota, invitata lui Ştefan Lungu în cea de-a patra ediție "Gătit la costum" din sezonul 4: "Acestea sunt secretele frumuseţii"
Sursa foto: Antena 3 CNN
de Redacția Antena 3 CNN    |    25 Feb 2023   •   14:00

Ştefan Lungu a avut-o ca invitat special pe Dana Sota, expert în Beauty, cu peste 20 de ani de experienţă în domeniu.

Aceasta a gătit alături de gazda emisiunii, mâncare de gutui, o reţetă pe care invitata o îndrăgeşte foarte tare.

Sano a fost şi de această dată asul din mâneca lui Ştefan Lungu. Gazda emisiunii "Gătit la costum" a folosit cu încredere produsele de igienizare Sano, care au asigurat un spaţiu de gătit igienic.

Dana Sota, invitata lui Ştefan Lungu în emisiunea "Gătit la costum"

Dana Sota, expert în Beauty, cu peste 20 de ani experienţă în domeniu, a fost invitata lui Ştefan Lungu în cea de-a patra ediţie a emisiunii "Gătit la costum", sezonul 4.

La aproape 60 de ani, Dana Sota a reuşit să devină una dintre cele mai apreciate specialiste în frumuseţe din România.

Dana reuşeşte să arate extraordinar de bine şi se mândreşte cu asta. Ba mai mult, din pasiune pentru acest domeniu, aceasta a pus bazele primului centru de estetică facială și corporală din România.

"Rutina contează foarte mult. Dacă vrei să-ţi spun două secrete, ele sunt disciplina şi somnul."

"Am grijă de mine de foarte mult timp. De 25 de ani, m-am apucat de asta. E vorba despre un stil pe viaţă pe care ţi-l faci.", a mai spus Dana.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Reţetă mâncare de gutui

Ingrediente mâncare de gutui

  •  5 gutui
  •  5 linguri de zahăr
  •  50 ml ulei 
  •  scorţişoară
  •  vin alb
  •  1/2 litru de apă,
  •  un praf de sare

Zahărul se caramelizează uşor pe foc mic și se adaugă gutuile, apoi se pune batonul de scorţişoară şi apa, Se lasă să fiarbă în câteva clocote, doar câteva minute, după care se ia cratiţa de pe foc. Se pun gutuile, se adaugă praful de sare şi se lasă să fiarba 10 minute, până se înmoaie sufucient de bine gutuile.

"Gătit la costum", în fiecare sâmbătă, de la ora 13:30, la Antena 3

În fiecare sâmbătă, de la 13:30, Antena 3 aduce pasionaților de gastronomie emisiunea "Gătit la costum", unde miza este preparare unor mâncăruri realizabile, delicioase și inspiraționale.

Gazda emisiunii este Ștefan Lungu, o persoană care își dorește să transmită și să transforme bucătăria și gătitul în terapie pentru sufletul telespectatorilor.

×
Subiecte în articol: Gătit la costum Ștefan Lungu Dana Sota
Parteneri
Marius Budăi anunță o nouă creștere a salariilor în România!
x close