Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Gătit la costum De la baschet de performanţă la echitaţie. Alexia Apostolescu, invitata lui Ştefan Lungu într-o nouă ediţie Gătit la costum

De la baschet de performanţă la echitaţie. Alexia Apostolescu, invitata lui Ştefan Lungu într-o nouă ediţie Gătit la costum

Alexia Apostolescu este participantă în circuitul Global Champions, care reuneşte cei mai buni cai din lume. Tânăra a gătit alături de Ştefan Lungu, într-o nouă ediţie Gătit la costum.

De la baschet de performanţă la echitaţie. Alexia Apostolescu, invitata lui Ştefan Lungu într-o nouă ediţie Gătit la costum
Sursa foto: Antena 3 CNN
de Georgiana Adam    |    25 Mai 2024   •   14:00

Alexia Apostolescu a gătit alături de gazda emisiunii "Gătit la costum" în ediţia din acest weekend.

Preparatul care îi aduce aminte Alexiei de perioada copilăriei este unul tradiţional, pe care Ştefan Lungu l-a pregătit ca la carte, cum de altfel ne-a şi obișnuit.

Prânzul împreună cu familia este întotdeauna cel mai bun pretext pentru a-i impresiona pe cei dragi cu preparate delicioase şi savuroase, iar preparatul copilăriei ales de către Alexia este unul absolut delicios şi cu tradiţie în bucătăria românescă.

Sano a fost şi de această dată asul din mâneca lui Ştefan Lungu. Gazda emisiunii "Gătit la costum" a folosit cu încredere produsele de igienizare Sano, care au asigurat un spaţiu de gătit igienic.

Printre poveşti şi amintiri din copilărie, Alexia a povestit cum a început pasiunea ei pentru hipism. "Pasiunea mea a venit spontan. Nu credeam că voi dezvolta o astfel de pasiune. Mi-a plăcut sportul foarte mult de mică.", a spus tânăra.

Totodată, Alexia a mai povestit şi cum a trecut de la baschet de performanţă la echitaţie. "Am făcut baschet de performanţă până la vârsta de 14 ani. Am fost şi campioană europeană.

Apoi, fiind în drum spre Bucureşti, m-am oprit la o bază sportivă de echitaţie. Mi-am luat câteva ore să văd cum este. Apoi, încet, încept, am observat că toţi aveau un cal personal, aşa că mi-am dorit şi eu unul. Am început să caut pe Google, ca şi cum un cal ar fi un tricou pe care îl poţi cumpăra de pe internet.", a mai spus aceasta.

Ingrediente salata boeuf

  • 2-3 cartofi;
  • 2-3 morcovi;
  • 100 g carne de pui fiartă în supă;
  • 3 castraveți acri;
  • 3 gogoşari
  • un gălbenuș;
  • 50-60 ml ulei;
  • două lingurițe de muștar;
  • zeama de la 1/2 lămâie;
  • sare și piper.

"Gătit la costum", în fiecare sâmbătă şi duminică, de la ora 13:30, la Antena 3 CNN

În fiecare sâmbătă şi duminică, de la 13:30, Antena 3 CNN aduce pasionaților de gastronomie emisiunea "Gătit la costum", unde miza este preparare unor mâncăruri realizabile, delicioase și inspiraționale.

Gazda emisiunii este Ștefan Lungu, o persoană care își dorește să transmită și să transforme bucătăria și gătitul în terapie pentru sufletul telespectatorilor

×
Subiecte în articol: Gătit la costum Ștefan Lungu
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
Un val de aer tropical cuprinde România. Unde va fi cel mai cald
x close