Antena 3 Emisiuni Gătit la costum Friptură de vită cu cartofi noi, reţeta lui Alice Peneacă în ediţia 3 "Gătit la costum", sezonul 2 . Un prânz ideal pentru o masă în familie

Friptură de vită cu cartofi noi, reţeta lui Alice Peneacă în ediţia 3 "Gătit la costum", sezonul 2 . Un prânz ideal pentru o masă în familie

de Redacția Antena 3    |    28 Mai 2022   •   14:15
Friptură de vită cu cartofi noi, reţeta lui Alice Peneacă în ediţia 3 "Gătit la costum", sezonul 2 . Un prânz ideal pentru o masă în familie

În cea de-a treia ediţie "Gătit la costum", sezonul 2, Ştefan Lungu a gătit alături de Alice Peneacă, unul dintre cele mai cunoscute modele din România. Friptura de vită cu cartofi noi a fost provocarea lansată de către model.

Reţetă Friptură de vită cu cu cartofi noi

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Ingrediente friptură de vită cu cu cartofi noi

  • o bucată de carne de vită cu os;
  • ulei de măsline;
  • sare şi piper după gust;
  • cimbru;
  • usturoi;
  • cartofi noi

Mod de preparare friptură de vită cu cu cartofi noi

Bucata de carne de vită cu os se condimentează şi se pune la tigaie pentru 30 de secunde pe fiecare parte. După ce s-a rumenit cât de cât, se pune la cuptor pentru aproximativ 20 de minute. Cartofii noi se pun în uleiul încins şi se prăjesc. 

×
Subiecte în articol: Gătit la costum

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

x close