Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Gătit la costum "Gătit la costum" revine la Antena 3 CNN cu un nou sezon. Ştefan Lungu deschide porţile unei noi aventuri culinare pline de savoare

"Gătit la costum" revine la Antena 3 CNN cu un nou sezon. Ştefan Lungu deschide porţile unei noi aventuri culinare pline de savoare

Noul sezon "Gătit la costum" îi va purta pe telespectatori într-o nouă aventură culinară ce va îmbina cele mai diverse gusturi şi reţete ale copilăriei, dar şi umorul şi voia bună.

"Gătit la costum" revine la Antena 3 CNN cu un nou sezon. Ştefan Lungu deschide porţile unei noi aventuri culinare pline de savoare
Sursa foto: Antena 3 CNN
de Redacția Antena 3 CNN    |    30 Aug 2023   •   13:37

"Gătit la costum" revine la Antena 3 CNN cu reţete delicioase, discuţii savuroase şi invitaţi pe măsură care vor împărtăşi din propriile lor experienţe culinare.

Astfel, din 9 septembrie, "Gătit la costum" intră în casele telespectatorilor pasionaţi de gastronomie care îşi doresc să redescopere gustul autentic al copilăriei, umorul, dar şi voia bună.

Ştefan Lungu deschide porţile primei ediţii "Gătit la costum" din noul sezon alături de Rosse Stan, cu o provocare culinară ce va condimenta fiecare moment din emisiune.

Ca şi în sezoanele anterioare, Ştefan Lungu trebuie să pregătească, în fiecare sâmbătă, câte un preparat culinar al copilăriei invitaţilor săi. Aceştia vor dezvălui secretele lor culinare, unele dintre ele chiar surprinzătoare și vor aduce bună dispoziție în platoul emisiunii direct în casele voastre.

Pe lângă ingrediente, accesoriile de gătit și invitații surpriză din fiecare ediție, Ștefan Lungu va avea şi în acest sezon încă un as în mânecă, pe care îl va folosi cu măestrie înainte de începerea oricărei provocări culinare.

Şi vasele de bucătărie au nevoie de o curățare eficientă, astfel încât să pună în evidență fiecare preparat. De acest lucru se va ocupa Sano, partener şi în acest nou sezon "Gătit la costum".

Spectacol şi secrete în bucătărie, sezon de sezon

De-a lungul celor patru sezoane, vedete, persoane publice și alți invitați-surpriză au trecut pragul bucătăriei lui Ştefan Lungu. Şi-au dezvăluit propriile secrete din bucătărie, au râs şi au lansat provocări gastronomice inedite menite să-l pună în dificultate pe Ştefan Lungu.

Ana și Monica Odagiu au făcut senzaţie în primul sezon al emisiunii. Acestea au fost întâmpinate într-un mod neașteptat de către Ștefan în prima ediție a celui mai tare show culinar din România. Costumul gazdei a atras atenția surorilor Odagiu, care l-au comparat pe Ștefan cu actorul James Bond.

Spre deosebire de James Bond, care poartă pantofi în timpul misiunilor, gazda emisiunii noastre și-a dorit să se simtă ca acasă, în propria bucatarie, unde obișnuiește să gătească în șosete. Surorile Odagiu nu au putut să nu remarce acest lucru, așa că și-au dorit ca și telespectatorii să se bucure de imaginea amuzantă și să vadă, de fapt, ce se ascunde după blatul de bucătărie. Ștefan nu purta pantofi, ci doar o pereche de “totoși din lână”, care îi aduce aminte de copilărie. 

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Friptura de pui la cuptor cu legume a Principelui Nicolae al României a fost o adevărată provocare gastronomică pentru Ştefan Lungu. Cu toate că Ştefan a fost un ghem de emoţii pe toată durata emisiunii, acest lucru nu l-a împiedicat să realizeze un preparat delicioas, care a reuşit să rememoreze gustul copilăriei.

Mercur Retrograd şi-a făcut apariţia şi în bucătăria lui Ştefan Lungu, de data aceasta în sezonul 2 al emisiunii. Dezideriu a venit cu poveşti despre astre, zodii, dar şi cu câteva răspunsuri despre karma iubirii.

David Saranga, fostul ambasador al Israelului la București, a fost un al invitat de seamă în bucătăria lui Ştefan Lungu. Alături de gazda emisiunii, fostul ambasador a pregătit chifteluţe de vită în sos de roşii, o reţetă îndrăgită a copilăriei, pe care Excelenţa Sa nu o poate uita.

×
Subiecte în articol: Gătit la costum Ștefan Lungu
Parteneri
Ploile și vijeliile se extind chiar înainte de Paște!
x close