Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Gătit la costum Gătit la costum, spectacol şi secrete în bucătărie cu Ştefan Lungu, la Antena 3

Gătit la costum, spectacol şi secrete în bucătărie cu Ştefan Lungu, la Antena 3

Gătit la costum, cu Ştefan Lungu. Antena 3 lansează un proiect care vă va aduce in case spectacolul și tainele bucătăriei. Vedete, persoane publice și alți invitați-surpriză va vor dezvălui secretele lor pentru o alimentație sănătoasă și vor lansa o provocare pentru realizatorul emisiunii.

Gătit la costum, spectacol şi secrete în bucătărie cu Ştefan Lungu, la Antena 3
Sursa foto: Antena 3
de Georgiana Adam    |    21 Oct 2021   •   11:05

Ştefan Lungu trebuie să pregătească, în fiecare sâmbătă și duminică, de la 13:30, câte un preparat culinar al copilăriei lor.

Prima ediție a emisiunii "Gătit la costum" va aduce în faţa telespectatorilor o experiență inedită, într-un show culinar cum nu s-a mai văzut până acum în România.

Invitații lui Ştefan Lungu vor dezvălui secretele lor culinare, unele dintre ele chiar surprinzătoare și vă vor aduce bună dispoziție.

"De această dată mergem în zona Brăilei. Cel puţin, acolo au copilărit în mare parte. O copilărie frumoasă, gustoasă, aromatizată. O copilărie în care au avut parte de preparate cu de toate. Sunt de genul de copile ce mergeau cu siguranţă la parastas", a declarat Ştefan Lungu.

Împătimiții rețelelor de socializare, cei pentru care Tik Tok sau Instagram nu mai sunt niciun mister, le cunosc deja pe surorile Odagiu. "Frățioarele", așa cum le place să își spună, vor ajuta la gătirea un preparat drag lor, din copilărie.

Ştefan va trebui să îl reconstituie întocmai pentru că surorile Odagiu vor da verdictul la final.

Fostul principe Niciolae va fi și el prezent în emisiune, duminică, unde va ajuta la prepararea uneia dintre mâncărurile lui preferate din anii copilăriei.

"Gătit la costum" va fi pe micile ecrane în fiecare sâmbătă și duminică, de la 13:30, la Antena 3.

×
Parteneri
Cătălin Cîrstou, candidatul comun PSD-PNL în Bucureşti
x close