Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Gătit la costum Iana Novac a gătit alături de Ştefan Lungu, într-o nouă ediţie Gătit la costum

Iana Novac a gătit alături de Ştefan Lungu, într-o nouă ediţie Gătit la costum

Ştefan Lungu a gătit alături de Iana Novac, una dintre cele mai apreciate soprane de la noi din țară.

Iana Novac a gătit alături de Ştefan Lungu, într-o nouă ediţie Gătit la costum
Sursa foto: Antena 3 CNN
de Georgiana Adam    |    16 Dec 2023   •   14:00

Iana Novac, una dintre cele mai apreciate soprane de la noi din țară, a gătit alături de Ştefan Lungu, într-o nouă ediţie Gătit la costum.

Aceasta şi-a făcut debutul în trupa A.S.I.A, după care a continuat cu o cariera solo. Provocarea gastronomică pentru Ştefan Lungu în această ediţie este şuba, o salată rusească.

Prânzul împreună cu familia este întotdeauna cel mai bun pretext pentru a-i impresiona pe cei dragi cu preparate delicioase şi savuroase, iar preparatul copilăriei ales de către Iana este unul absolut delicios şi cu tradiţie în bucătăria rusească.

Sano a fost şi de această dată asul din mâneca lui Ştefan Lungu. Gazda emisiunii "Gătit la costum" a folosit cu încredere produsele de igienizare Sano, care au asigurat un spaţiu de gătit igienic.

Printre poveşti, Iana a povestit despre perioada copilăriei sale pe care o consideră fericită, dar şi despre academia ei, unde predă tinerilor lecţii de canto.

Reţetă şubă, preparatul copilăriei într-o nouă ediţie Gătit la costum

Ingrediente şubă

  • 250 gr cartofi
  • 250 gr morcovi
  • 250 sfeclă roşie
  • 250 gr peşte sărat
  • Maioneză
  • Pătrunjel
  • Ouă pentru ornat

Preparare şubă

Se fierb legumele şi se taie cubuleţe. Se aşează în straturi şi se adaugă un strat de maioneză. La fiecare strat se mai aşează şi felii subţiri de peşte. Peste toată compoziţia se mai aşează un strat de peşte

"Gătit la costum", în fiecare sâmbătă, de la ora 13:30, la Antena 3

În fiecare sâmbătă, de la 13:30, Antena 3 aduce pasionaților de gastronomie emisiunea "Gătit la costum", unde miza este preparare unor mâncăruri realizabile, delicioase și inspiraționale.

Gazda emisiunii este Ștefan Lungu, o persoană care își dorește să transmită și să transforme bucătăria și gătitul în terapie pentru sufletul telespectatorilor

×
Subiecte în articol: Gătit la costum Ștefan Lungu Iana Novac
Parteneri
Mesaj RO-Alert în Slănic Prahova: ”Părăsiți zona!”
x close