Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Gătit la costum Milioane de vizualizări pe YouTube și sute de concerte | Dj Sava a gătit alături de Ştefan Lungu într-o nouă ediţie "Gătit la costum"

Milioane de vizualizări pe YouTube și sute de concerte | Dj Sava a gătit alături de Ştefan Lungu într-o nouă ediţie "Gătit la costum"

În ediţia 10 "Gătit la costum", Ştefan Lungu a gătit alături de Dj Sava, unul dintre cei mai îndrăgiţi dj de la noi din ţară. Grişul cu lapte şi dulceaţă de căpşune a fost preparatul copilăriei din această ediţie.

Milioane de vizualizări pe YouTube și sute de concerte | Dj Sava a gătit alături de Ştefan Lungu într-o nouă ediţie "Gătit la costum"
Sursa foto: Antena 3 CNN
de Redacția Antena 3 CNN    |    12 Noi 2022   •   14:00

Dj Sava a păşit în bucătăria lui Ştefan Lungu în ediţia numărul zece a emisiunii "Gătit la costum" din sezonul 3.

Cei doi au pregătit împreună un desert foarte îndrăgit la noi în ţară, gustos şi rapid de preparat. Grişul cu lapte a fost reţeta copilăriei din această ediţie.

Sano a fost şi de această dată asul din mâneca lui Ştefan Lungu. Gazda emisiunii "Gătit la costum" a folosit cu încredere produsele de igienizare Sano, care au asigurat un spaţiu de gătit igienic.

Dj Sava, invitat special în ediţia 10 "Gătit la costum", sezonul 3

Ştefan Lungu l-a avut ca invitat special pe Dj Sava, unul dintre cei mai apreciaţi dj de la noi din ţară, în cea de-a 10 ediţie a emisiunii "Gătit la costum", sezonul 3.

Artistul a povestit despre pasiunea sa pentru muzică şi cum a început acest drum.

La începutul anilor '90, Dj Sava a început să simtă că este făcut pentru muzică. Artistul s-a angajat la un club din oraşul natal.

Oriunde este vorba de muzică electronică, DJ Sava este mereu printre invitaţii de seamă participând la numeroase festivaluri de muzică electronică.

Artistul a mai povestit şi despre cum a reuşit să cucerească topurile muzicale în 2012 cu piesa “Tenerife””, ce aducea o nouă colaborare, de data asta cu Misha.

Dj Sava a făcut o treabă foarte bună în muzică, scoțând multe piese ce au prins extrem de bine, cu milioane de vizualizări pe YouTube și sute de concerte peste tot, chiar și în străinătate.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Griş cu lapte, reţeta lui Dj Sava în ediţia 10 "Gătit la costum", sezonul 3

  • 500 ml lapte;

  • 250gr griş

  • Zahar vanilinat;

  • Coaja de lamaie;

  • Scortisoara;

  • Dulceata de capsune;

Se fierbe laptele şi se adaugă în ploaie grişul împreună cu zahărul vanilinat. După ce se răceşte se pudrează cu scorţişoară şi se serveşte cu dulceaţă de căpşune.

"Gătit la costum", în fiecare sâmbătă, de la ora 13:30, la Antena 3

În fiecare sâmbătă, de la 13:30, Antena 3 aduce pasionaților de gastronomie emisiunea "Gătit la costum", unde miza este preparare unor mâncăruri realizabile, delicioase și inspiraționale.

Gazda emisiunii este Ștefan Lungu, o persoană care își dorește să transmită și să transforme bucătăria și gătitul în terapie pentru sufletul telespectatorilor.

×
Subiecte în articol: Ștefan Lungu dj sava Gătit la costum
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close