Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Gătit la costum Mirela Retegan, omul din spatele fenomenului Gașca Zurli, a gătit alături de Ştefan Lungu: "Livrăm speranță și zâmbete pentru copiii bolnavi de cancer"

Mirela Retegan, omul din spatele fenomenului Gașca Zurli, a gătit alături de Ştefan Lungu: "Livrăm speranță și zâmbete pentru copiii bolnavi de cancer"

Omul din spatele ansamblului muzical Gașca Zurli a gătit alături de Ştefan Lungu preparatul copilăriei într- o nouă ediţie "Gătit la costum". Aceasta a vorbit despre noul său proiect prin care, în fiecare zi, copiii bolnavi de cancer să primească un mesaje de iubire.

Mirela Retegan, omul din spatele fenomenului Gașca Zurli, a gătit alături de Ştefan Lungu: "Livrăm speranță și zâmbete pentru copiii bolnavi de cancer"
Sursa foto: Antena 3 CNN
de Redacția Antena 3 CNN    |    13 Mai 2023   •   14:00

Nu există petrecere de copii la care să nu răsune cântecele pline de energie ale trupei Gașca Zurli. Mirela Retegan, omul din spatele ansamblului muzical, a gătit alături de Ştefan Lungu într- o nouă ediţie "Gătit la costum" din sezonul 4.

Sano a fost şi de această dată asul din mâneca lui Ştefan Lungu. Gazda emisiunii "Gătit la costum" a folosit cu încredere produsele de igienizare Sano, care au asigurat un spaţiu de gătit igienic

Mirela Retegan, omul din spatele fenomenului Gașca Zurli, a gătit alături de Ştefan Lungu, într-o nouă ediţie "Gătit la costum"

Mirela Retegan, fondatoarea proiectului de succes Gașca Zurli, a gătit alături de Ştefan Lungu, într-o nouă ediţie a emisiunii "Gătit la costum". Grişul cu lapte a fost preparatul copilăriei pe care Mirela Retegan şi l-a dorit pregătit de către Ştefan Lungu.

"Preparatele preferate ale copilăriei erau cele făcute de către bunica mea. De fiecare dată când mă gândesc la copilărie, mă gândesc la mămăliga cu brânză în straturi cu slănină şi băgată în ler. Am amintiri foarte frumoase legate de copilărie. Am învăţat să merg pe bicicletă furând una de la poarta unui vecin.", a povestit Mirela Retegan.

"Am ieşit din Gaşca Zurlii pentru următoarele şase luni, pentru a pune pe picioare un program prin care, în fiecare zi, copiii bolnavi de cancer, internați în secțiile de oncopediatrie din România să aibă parte de mesaje de iubire, de o surpriză care să le crească speranța de viață. Acest program se numeşte Mesaje de Iubire pentru Copiii cu Branule. Lipsa cea mai mare nu este de medicamente sau de atenţia cadrelor medicale, ci de speranţă de viaţă.", a mai spus Mirela Retegan.

Reţetă griş cu lapte

Ingrediente griş cu lapte

  • Griş;
  • Lapte;
  • Coajă de lămâie;
  • Rom;
  • Vanilie;
  • Zahar.

Mod de preparare griş cu lapte

Se fierbe laptele şi apoi se adaugă în ploaie grişul. Se adaugă coaja de lămâie, esenţa de rom şi vanilie. Zaharul poate fi inclus în amestec sau lăsat la suprafața ca o crustă.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

"Gătit la costum", în fiecare sâmbătă, de la ora 13:30, la Antena 3

În fiecare sâmbătă, de la 13:30, Antena 3 aduce pasionaților de gastronomie emisiunea "Gătit la costum", unde miza este preparare unor mâncăruri realizabile, delicioase și inspiraționale.

Gazda emisiunii este Ștefan Lungu, o persoană care își dorește să transmită și să transforme bucătăria și gătitul în terapie pentru sufletul telespectatorilor.

×
Parteneri
Sondajul de ultim moment pentru Primăria Capitalei
x close