Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Gătit la costum Oana Zara şi Bogdan Medvedi au gătit alături de Ştefan Lungu, într-o nouă ediţie Gătit la costum

Oana Zara şi Bogdan Medvedi au gătit alături de Ştefan Lungu, într-o nouă ediţie Gătit la costum

Oana Zara și Bogdan Medvedi formează unul dintre cele mai apreciate cupluri din showbiz. Cei doi au fost invitaţii lui Ştefan Lungu, într-o nouă ediţie a amintirilor cu gust de copilărie.

Oana Zara şi Bogdan Medvedi au gătit alături de Ştefan Lungu, într-o nouă ediţie Gătit la costum
Sursa foto: Antena 3 CNN
de Georgiana Adam    |    26 Noi 2023   •   14:00

Actrița Oana Zara și cântărețul Bogdan Medvedi formează unul dintre cele mai simpatice cupluri din lumea mondenă. Cuplul a gătit alături de Ştefan Lungu reţeta copilăriei ambilor parteneri, chifteluţe în sos de roşii.

Prânzul împreună cu familia este întotdeauna cel mai bun pretext pentru a-i impresiona pe cei dragi cu preparate delicioase şi savuroase, iar chifteluţele în sos de roşii sunt alegerea ideală.

Sano a fost şi de această dată asul din mâneca lui Ştefan Lungu. Gazda emisiunii "Gătit la costum" a folosit cu încredere produsele de igienizare Sano, care au asigurat un spaţiu de gătit igienic.

Oana Zara este una dintre actrițele care fac parte din distribuția serialului Lia - Soția soțului meu, de la Antena 1, în timp ce Bogdan Medvedi este cunoscut din trupa Maxim și, totodată, fost concurent la ”X Factor".

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Oana Zara şi Bogdan Medvedi au gătit alături de Ştefan Lungu, într-o nouă ediţie Gătit la costum

Delicată şi gingaşă, Oana a povestit despre pasiunile din copilărie, dar și despre modul în care a evoluat în ultimii ani, în timp ce Bogdan a povestit despre cel distra cel mai tare atunci când era mic, dar și cât de importantă a fost educația pe care a primit-o de la părinți.

Totodată, Bogdan a povestit şi despre cea mai nouă lansare a sa, "Tu". Piesa face parte din soundtrack-ul oficial al filmului "Omul fără linia vieții", ce se va lansa pe 30 noiembrie. 

În regia Adrianei Vasilcov, filmul, bazat pe fapte reale, povestește istoria inginerului român Ionel Sporea, inventatorul primului robot modern pentru antrenamentele de tenis de masă, care în loc de faimă și recunoștință s-a ales cu o sentință de 12 ani de închisoare pentru trădare de patrie.

Reţetă chifteluţe în sos de roşii

  • 500 grame carne tocată 
  • 100 g pâine albă
  • 4 căţei de usturoi
  • 1 ou
  • 1 lingură de făină
  • 1 legătură de pătrunjel
  • 2 linguri de ulei

"Gătit la costum", în fiecare sâmbătă, de la ora 13:30, la Antena 3

În fiecare sâmbătă, de la 13:30, Antena 3 aduce pasionaților de gastronomie emisiunea "Gătit la costum", unde miza este preparare unor mâncăruri realizabile, delicioase și inspiraționale.

Gazda emisiunii este Ștefan Lungu, o persoană care își dorește să transmită și să transforme bucătăria și gătitul în terapie pentru sufletul telespectatorilor

×
Parteneri
Patronii de păcănele riscă amenzi de 200.000 de lei dacă nu închid afacerile
x close