Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Gătit la costum Cristina Jacob, regizoarea filmului "Oh, Ramona!", a gătit alături de Ştefan Lungu: "Se citea în cafea, se dădea în cărţi şi se punea muzică"

Cristina Jacob, regizoarea filmului "Oh, Ramona!", a gătit alături de Ştefan Lungu: "Se citea în cafea, se dădea în cărţi şi se punea muzică"

Cristina Jacob, regizoarea filmului "Oh, Ramona!", a gătit alături de Ştefan Lungu într-o nouă ediţie "Gătit la costum". Cei doi au pregătit şniţel de pui cu piure de cartofi.

Cristina Jacob, regizoarea filmului "Oh, Ramona!", a gătit alături de Ştefan Lungu: "Se citea în cafea, se dădea în cărţi şi se punea muzică"
Sursa foto: Antena 3 CNN
de Redacția Antena 3 CNN    |    19 Noi 2022   •   14:00

Cristina Jacob a păşit în bucătăria lui Ştefan Lungu în ediţia numărul 11 a emisiunii "Gătit la costum" din sezonul 3.

Cei doi au pregătit împreună şniţel de pui cu piure de cartofi, o reţetă pe care regizoare o apreciază foarte mult.

Sano a fost şi de această dată asul din mâneca lui Ştefan Lungu. Gazda emisiunii "Gătit la costum" a folosit cu încredere produsele de igienizare Sano, care au asigurat un spaţiu de gătit igienic.

Cristina Jacob, invitat special în ediţia 11 "Gătit la costum", sezonul 3

În ediţia 11 "Gătit la costum", Ştefan Lungu a avut-o ca invitat pe Cristina Jacob, regizoarea unora dintre cele mai de succes filme românești din ultimii ani.

Aceasta a vorbim în bucătăria lui Ştefan Lungu despre ce implică această meserie pe care a ales-o, ce simte atunci când se află pe platoul de filmare și cum pentru "Oh, Ramona!" a căutat protagonistul printre 22.000 de adolescenți.

Cristina Jacob a studiat în București și la Londra, iar în urmă cu doi ani și-a lansat cel de-al patrulea film, Oh, Ramona!, adaptare a unui bestseller scris de Andrei Ciobanu.

Filmul "Oh, Ramona!" a depăşit recorduri în materie de public. Cristina spune că secretul din spatele succesului este că filmul a atins o categorie de oameni care nu era deloc băgată în seamă și a încercat să le ofere povești cu care să empatizeze.

"Am crescut cu ideea că bucătăria este sufletul casei. Dansam în bucătărie, se citea în cafea, se dădea în cărţi şi se punea muzică. Îl ascultam pe Julio Iglesias.

Şniţel de pui cu piure de cartofi, reţeta Cristinei Jacob într-o nouă ediţie a emisiunii "Gătit la costum", sezonul 3

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Ingrediente

  • 250 gr piept de pui feliat
  • 200 gr pesmet
  • 2 ouă
  • unt
  • lapte
  • cartofi
  • sare
  • ulei de măsline
  • ulei de floarea soarelui pentru prăjit
  • sare, piper

Mod de preparare

Pieptul de pui feliat se bate cu un ciocănel de bucătărie pentru a fi frăgezit. Se trece prin oul bătut şi prin pesmet, apoi se pune la prăjit.

Piureul este făcut din cartofi bine fierţi. Se adaugă unt şi puţin lapte. Se adaugă sare şi piper după gust.

"Gătit la costum", în fiecare sâmbătă, de la ora 13:30, la Antena 3

În fiecare sâmbătă, de la 13:30, Antena 3 aduce pasionaților de gastronomie emisiunea "Gătit la costum", unde miza este preparare unor mâncăruri realizabile, delicioase și inspiraționale.

Gazda emisiunii este Ștefan Lungu, o persoană care își dorește să transmită și să transforme bucătăria și gătitul în terapie pentru sufletul telespectatorilor.

×
Parteneri
Cod portocaliu de ploi, grindină și vijelii! Avertizare meteo imediată
x close