Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Gătit la costum Sanda Ladoşi a gătit alături de Ştefan Lungu, într-o nouă ediţie din sezonul 6 Gătit la costum: "Am avut o copilărie aventuroasă"

Sanda Ladoşi a gătit alături de Ştefan Lungu, într-o nouă ediţie din sezonul 6 Gătit la costum: "Am avut o copilărie aventuroasă"

Ştefan Lungu a gătit în Sâmbăta Mare alături de Sanda Ladoşi, una dintre cele mai apreciate şi iubite soliste de la noi din ţară.

Sanda Ladoşi a gătit alături de Ştefan Lungu, într-o nouă ediţie din sezonul 6 Gătit la costum: "Am avut o copilărie aventuroasă"
de Georgiana Adam    |    04 Mai 2024   •   14:00

Sanda Ladoşi, una dintre cele mai apreciate soliste de la noi din țară, a gătit alături de Ştefan Lungu, într-o nouă ediţie Gătit la costum.

Prânzul împreună cu familia este întotdeauna este cel mai bun pretext pentru a-i impresiona pe cei dragi cu preparate delicioase şi savuroase, iar preparatul copilăriei ales de către Sanda este unul absolut delicios.

Sano a fost şi de această dată asul din mâneca lui Ştefan Lungu. Gazda emisiunii "Gătit la costum" a folosit cu încredere produsele de igienizare Sano, care au asigurat un spaţiu de gătit igienic.

Printre poveşti, Sanda a povestit despre perioada copilăriei sale pe care o consideră una aventuroasă, mai ceva ca cea a faimosului Ion Creangă.

Solista a mărturisit că l-a și întrecut și, dacă ar fi avut condeiul lui, l-ar fi depășit, de departe, și la acest capitol.

Artista a mai povestit ce boacăne a făcut când era copil și cum făcea bani cu colindul noaptea prin sat. Aceasta fura mere dulci vara din cimitir, iar de Crăciun mergea la colindat și făcea bani cu copiii din sat. Umblau pe câmpuri, în miez de noapte, fără teamă, însă acum se gândește că ar fi putut fi atacați de lupi!

Sanda Ladoși își amintește cu plăcere de copilărie și rememorează cu emoție cele mai frumoase momente din acea perioadă.

Reţetă spanac în sos de roşii

Ingrediente

  • spanac
  • roşii conservă
  • ceapă
  • praz
  • sare şi piper după gust
  • fructul pasiunii

Mod de preparare

Ceapa se căleşte împreună cu toate legumele. Se adaugă sosul de roşii şi apoi spanacul. Se lasă la fiert până când scade sosul de roşii.

"Gătit la costum", în fiecare sâmbătă, de la ora 13:30, la Antena 3 CNN

În fiecare sâmbătă, de la 13:30, Antena 3 CNN aduce pasionaților de gastronomie emisiunea "Gătit la costum", unde miza este preparare unor mâncăruri realizabile, delicioase și inspiraționale.

Gazda emisiunii este Ștefan Lungu, o persoană care își dorește să transmită și să transforme bucătăria și gătitul în terapie pentru sufletul telespectatorilor

×
Subiecte în articol: Gătit la costum Ștefan Lungu
Parteneri
Pelerinaj la Mâna Sfântului Ioan Rusu, adusă la Mănăstirea Pantocrator
x close