Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Gătit la costum Spanac în sos de roşii cu praz şi fructul pasiunii, reţeta Sandei Ladoşi, într-un nou sezon Gătit la costum

Spanac în sos de roşii cu praz şi fructul pasiunii, reţeta Sandei Ladoşi, într-un nou sezon Gătit la costum

Reţeta de spanac în sos de roşii cu praz şi fructul pasiunii este absolut delicioasă şi ideală pentru o masă alături de cei dragi.

Spanac în sos de roşii cu praz şi fructul pasiunii, reţeta Sandei Ladoşi, într-un nou sezon Gătit la costum
Sursa foto: Antena 3 CNN
de Georgiana Adam    |    04 Mai 2024   •   14:30

Prânzul împreună cu familia este întotdeauna este cel mai bun pretext pentru a-i impresiona pe cei dragi cu preparate delicioase şi savuroase, iar preparatul copilăriei ales de către Sanda este unul absolut delicios.

Invitată în cadrul emisiunii Gătit la costum, Sanda a povestit despre perioada copilăriei sale pe care o consideră una aventuroasă, mai ceva ca cea a faimosului Ion Creangă.

Solista a mărturisit că l-a și întrecut și, dacă ar fi avut condeiul lui, l-ar fi depășit, de departe, și la acest capitol. Artista a mai povestit ce boacăne a făcut când era copil și cum făcea bani cu colindul noaptea prin sat.

Sanda își amintește cu plăcere de copilărie și rememorează cu emoție cele mai frumoase momente din acea perioadă.

Reţetă spanac în sos de roşii

Ingrediente

  • spanac;
  • roşii conservă;
  • ceapă;
  • praz;
  • sare şi piper după gust;
  • fructul pasiunii.

Mod de preparare

Ceapa se căleşte împreună cu toate legumele. Se adaugă sosul de roşii şi apoi spanacul. Se lasă la fiert până când scade sosul de roşii.

"Gătit la costum", în fiecare sâmbătă şi duminică, de la ora 13:30, la Antena 3 CNN

În fiecare sâmbătă şi duminică, de la 13:30, Antena 3 CNN aduce pasionaților de gastronomie emisiunea "Gătit la costum", unde miza este preparare unor mâncăruri realizabile, delicioase și inspiraționale.

Gazda emisiunii este Ștefan Lungu, o persoană care își dorește să transmită și să transforme bucătăria și gătitul în terapie pentru sufletul telespectatorilor

×
Subiecte în articol: Gătit la costum
Parteneri
Pelerinaj la Mâna Sfântului Ioan Rusu, adusă la Mănăstirea Pantocrator
x close